KRIMI-MANEKENKA UCENJIVALA KOLEGINICE: Dolijala prijateljica Vukašina Erića, prevaranta iz EPS!

Nekadašnja manekenka sumnjive prošlosti Nataša Prišić iz Novog Sada dolijala je zbog brojnih malverzacija. Kao zaposlena u EPS u Novom Sadu, po ugledu na kolegu i prijatelja Vukašina Erića, ucenama je pokušavala da iznudi novac od koleginica.

Zbog zloupotrebe službenog položaja i prekoračenja dužnosti protiv nje je podneta krivična prijava Osnovnom javnom tužilaštvu u Novom Sadu.

Ona je zlo od žene, lažima i ucenama plašila je zaposlene, a na društvene mreže kačila je takve bljuvotine koje pas s maslom ne bi pojeo. Kada smo čula da je protiv nje podneta krivična prijava, svi mi u novosadskom EPS smo konačno odahnuli – ispričala je u dahu jedna od njenih koleginica koja moli da joj ne pominjemo ime jer Nataša ima veze sa momcima iz kriminalnog miljea, pa se plaši da će imati problema.

Prišićka se, po krivičnoj prijavi u koju je Srpski telegraf imao uvid, sumnjiči za krivično delo neovlašćeno objavljivanje tuđeg spisa, portreta i snimka, neovlašćeno prikupljanje ličnih podataka, kao i za izazivanje panike i nereda.

Ona je, prema svedočenju zaposlenih, zloupotrebivši službenu dužnost kontrole poslovnih procesa, na društvenim mrežama objavila snimak koleginice S. S. sa ciljem da je kompromituje.

Kako je nerazdvojna prijateljica sa Erićem, prema njegovom receptu je ucenjivala i koleginicu J. C. navodnim kompromitujućim fotografijama kako bi J. Đ. prebacila na bolje i plaćenije radno mesto, što bi Prišićki donelo novac.

Kada je shvatila da je razotkrivena i da joj je odzvonilo, Nataša je na društvenim mrežama iznosila brojne neistine, između ostalog, da joj je ugrožena bezbednost, što se pokazalo kao čista laž.

Kako se priča po Novom Sadu, ona je odranije poznata po druženju sa mafijašima mahom iz Crne Gore u najpoznatijem novosadskom hotelu, zbog čega ljudi zaziru od nje.

Izvor: Republika.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *