KRIMI VEZE, ESTRADA I RAZNETI AUTOMOBILI: Kum dečka voditeljke Dušice Jakovljević likvidiran pre nekoliko meseci!

Dragoje Trišić (44), kum Jovice Aleksića, kome je juče ujutru raznet džip koji je vozio, inače dečka voditeljke Dušice Jakovljević, ubijen je 20. marta ove godine u naselju Žarkovo. Trišić je likvidiran ispred zgrade u kojoj je odrastao, slučaj je još nerasvetljen, a istraga je usmerena u nekoliko pravaca.

Zanimljivo je i da su Trišićevog ortaka koji je rodom iz BiH, nepoznati počinioci pokušali da ubiju u junu 2015. na potpuno isti način na koji je izvršen i napad na voditeljkinog dečka Jovicu Aleksića, odnosno tako što su i pod njegov džip podmetnuli eksploziv.

U eksploziji koja se dogodila na Banovom brdu, Trišićev ortak je teško povređen, a prema operativnim saznanjima motiv tog napada bila je borba za prevlast na narko-tržištu. Njih dvojica su nekoliko meseci pre Trišićeve likvidacije otvorili kafić, a istražitelji nisu odbacili mogućnost da je taj lokal samo kamuflaža za druge Trišićeve poslove – preuzimanje objekata ili trgovinu drogom.

U prilog toj tezi da je možda Trišićeva likvidacija povezana sa narkoticima, ide i to što je on sam hapšen sa drogom, a čak je tri puta osuđivan uslovno.

Pored tih poslova, zanimljivo je što je Trišić svojevremeno sa jednim drugom, visokopozicioniranim u jednom beogradskom klanu, pokušao da iznudi 100.000 evra od vlasnika popularnog splava, nakon što su od obezbeđenja dobili batine.

Vlasnik splava koga su navodno Trišić i drug pokušali da iznude novac ubijen je u ekploziji automobila koja još nije rasvetljena.

Trišić je inače javnosti bio poznat po vezi sa poznatom manekenkom Ivanom Kukrić, kumom Jelene Karleuše. Poznanici kažu da je to bila velika ljubav, ali da im je veza bila turbulentna.

Posle Trišićevog ubistva, voditeljka Dušica Jakovljević se, preko društvenih mreža, oprostila od njega, ne navodeći njegovo ime već samo inicijal T.

Izvor: Blic

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *