KRIVI SU I MIROSLAV I MARKO MIŠKOVIĆ

Tanjug

MIROSLAV I MARKO MIŠKOVIĆ PROGLAŠENI KRIVIM ZA UTAJU POREZA, KRALI SU DRŽAVU! Ovoliko godina zatvora ih čeka, plus paprena novčana kazna!

Nova prvostepena presuda vlasniku Delta holdinga Miroslavu Miškoviću, njegovom sinu Marku, Milu Ðuraškoviću i ostalim optuženima izrečena je danas u Specijalnom sudu u Beogradu

Ovo je druga prvostepena presuda u ovom slučaju, pošto je prvu 2017. godine delimično ukinuo Apelacioni sud i naložio da se ponovi suđenje.

TUŽILAŠTVO traži pet godina zatvora za Miroslava Miškovića!

I na novu presudu tužilaštvo za organizovani kriminal i odbrana imaće pravo žalbe.

Zoran Sinko

Marko Mišković

Marko Mišković je optužen za utaju poreza po odbitku od kapitalnog dobitka iz poslovanja putarskih preduzeća, od oko 320,3 miliona dinara, a njegov otac da mu je u tome pomogao.

Za oštećenje putarskih preduzeća obojica su pravosnažno oslobođeni optužbi.

Tužilaštvo za organizovani kriminal predložilo je u završnoj reči sudu da Miroslava Miškovića osudi na kaznu od pet godina zatvora i osam miliona dinara zbog pomaganja sinu da utaji porez, dok je za Marka Miškovića tužilaštvo zbog utaje poreza predložilo kaznu od četiri godine zatvora i novčanu kaznu od osam miliona dinara.

Tanjug

Miroslav Mišković

Za optužene Živojina Petrovića i Jadranku Bardić predložene su kazne od po dve ogodine zatvora zbog pomaganja Marku Miškoviću u utaji poreza.

Informer.rs|

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *