KRSTAJIĆ PRECRTAO GOLMANA PARTIZANA: Stojković: Nije me ni pozvao od Mundijala, znam kakav je čovek

Golman Partizana Vladimir Stojković ponovo se nije našao na spisku selektora Mladena Krstajića.

Tako je od završetka Mundijala u Rusiji.

Krstajić je takvu odluku objasnio rečima da je Marko Dmitrović trenutno „broj jedan“, a da Stojković sa 37 godina nije za klupu.

Evo šta je na to rekao Partiznov čuvar mreže:

„Nikad me, od okončanja Mundijala, nije pozvao da pita da li sam golman za klupu ili ne. Da se razumemo, Mladenu Krstajiću želim svu sreću ovog sveta i nadam se, ma verujem u njega, da će kad-tad ispuniti reči iz septembarskog obraćanja novinarima kad je rekao da sam golman za bitne utakmice. Jednostavno, verujem da će on to uraditi“, poručio je Stojković.

Stojković i Krstajić su mnogo toga zajedno prošli…

„Selektoru hvala na lepim rečima. Znam da ima lepo mišljenje o meni, svojevremeno je bio jedan od onih što su me doveli u Partizan, dugo smo igrali zajedno i na osnovu toga može da proceni da li sam, kad je Srbija u pitanju, za klupu ili prvih 11. Nisam dobio poziv i to je u redu, ali me nikad niko nije ni pitao da li sam golman za klupu. Baš zato što se dobro poznajemo, što znam kakav je Krstajić čovek, siguran sam da će ispuniti ono što je o meni rekao prethodni put“, dodao je Stojković i na kraju zaključio:

„Sa mnom ili bez mene, saigračima želim od srca sve najbolje i dosta sreće u kvalifikacijama za EURO“.

Izvor: Kurir

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *