„KRV LIPTALA NA SVE STRANE“: Tara Simov iskasapila devojci lice, pa joj odsekla deo uha! Stravični detalji teškog nasilja!

Tara Simov se istakla kao najkonfliktnija učesnica „Zadruge 3“, pa iako je dobila batine od Anđele Veštice, nije ni ona naivna.

Tara je pretrpela vršnjačko nasilje u osnovnoj školi te odatle vuče traume, a izvor blizak njoj otkrio je sve detalje njenog teškog detinjstva.

  • Pošto je mršava i ima sitnu glavu, uši joj deluju duplo veće, pa ju je društvo u osnovnoj prozivalo „Dambo“. Tara nikako nije mogla da im oprosti. Danima je nosila makaze u rancu, a na prvu devojčicu iz te grupe na koju je naletela u školskom wc-u iskalila je svoj bes. Pribila ju je uza zid i isekla joj dobar deo uveta, iskasapila joj lice, krv je liptala na sve strane, – započeo je svoju priču izvor, a onda dodao:
  • Agoniju je prekinula nastavnica koja je uletela i sprečila totalno krvoproliće. Nakon toga Tara je izbačena iz škole, a potom je preko silnih veza svojih roditelja uspela vanredno da završi osnovnu školu na jedvite jade.

On otkriva i da je Tara spremna u Zadruzi da napravi svašta:

  • Oduvek je bila problematična i agresivno se ponašala. Imala je kompleks što je mršava, pa je pojedinim devojčicama otimala užinu, vukla za kosu i čupala do i iznemoglosti. Prvom prilikom kada zadrugari legnu da spavaju, onome ko je nagazi, mogla bi svašta da uradi,- zaključuje izvor blizak Tari.
  • Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *