KRV ŠIKLJALA NA SVE STRANE: Bogdan Diklić UPUCAO SEBE U OKO kalašnjikovim, velika TRAGEDIJA NA SNIMANJU FILMA!

Poznati glumac Bogdan Diklić teško se povredio na snimanju filma „Turneja“ pre 11 godina nedaleko od Prijedora , kada je ispalio rafal iz „kalašnjikova“ i jedna od ispaljenih čaura pogodila ga je u levo oko.

Diklić u ovom filmu igra vojnog zapovednika, a nesreća se dogodila u sceni u kojoj puca iz „kalašnjikova“ sa manevarskom municijom. Ispalio je rafal, čaura ga je pogodila u oko, a kolege su odmah pritrčale da mu pruže pomoć.

Kako nije bilo moguće da mu se ukaže pomoć na terenu, producent filma i glumac Tihomir Stanić, direktor Slobodan Pavićević i reditelj Goran Marković povređenog Diklića odmah su stavili u automobil i odvezli u bolnicu u Prijedor, odakle je prevezen u Banjaluku. Oftalmolozi su ga pregledali, konstatovali da je povreda oka teška i sanitetskim vozilom Diklić je prevezen na VMA.

Kako se priča po kuloarima glumišta, Diklić od tada ima stakleno oko, ali o tome ne voli da priča. Godinu dana nakon ove nesreće Bogdan je opet jedva preživeo. Naime samo godinu dana nakon tragedije sa puškom, Bogdanu je pozlilo u toku predstave „Kandid ili optimizam“ na Sterijinom pozorju pa je posle reanimacije hitno prebačen u kamenički Institut za kardiovaskularne bolesti.

U toj zdravstvenoj ustanovi mu je dijagnostikovana plućna tromboembolija, a kasnije mu se stanje naglo pogoršalo razvojem akutnog infarkta miokarda (srca).

Izvor:Espreso.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *