KUZMIĆ DOBIO UTAKMICU ŽIVOTA: Zvezdin centar napušta intenzivnu negu!

Ognjen Kuzmić će napustiti intenzivnu negu i biti prebačen na obično odeljenje u ponedeljak, saznao je Zoran Šarenc, novinar iz Banjaluke koji je izveštavao o ovoj nesreći.

Košarkaš Crvene zvezde se pre neki dan probudio iz kome, napravio je veliki pomak pošto je uspeo da pomera ekstremitete i komunicirao je sa osobljem u Urgentom centru i sa porodicom.

Njega je u petak obišla i delegacija kluba, prilikom te posete lekari su izrazili zadovoljstvo njegovim stanjem i postepenim oporavkom posle operacije ovih teških povreda.

Kuzmić je prošle nedelje u ranim jutarnjim satima na putu Banjaluka – Prijedor, imao saobraćajku u kojoj su se sudarila dva automobila. Tada je Kuzmić zadobio teške povrede i odmah helikopterom prebačen iz Banjaluke u Beograd. Nekoliko dana je proveo u indukovanoj komi, operisane su mu obe vilice kako bi mogao da diše, a onda je u četvrtak probuđen iz kome.

Zvezdinom centru stižu poruke podrške i ljubavi iz svih delova sveta, iz klubova u kojima je igrao ali i onih protiv koje je igrao, njegovih prijatelja i bivših i sadašnjih saigrača!

Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *