Lazukiću naređeno da se iseli iz stana, i dalje mu zabranjeno da prilazi Nataši!

Nakon što je Luka Lazukić pretukao pevačicu Natašu Bekvalac, određena mu je zabrana prilaska pevačici, a izrečena je i mera udaljavanja iz porodičnog doma.

Luka Lazukić moraće hitno da se iseli iz stana u kojem je živeo sa svojom suprugom Natašom Bekvalac. Nakon što ju je fizički napao, Lazukić je dobio zabranu prilaska supruzi, a danas je sudija Prvog osnovnog suda u Beogradu izrekao i meru udaljenja iz stana na 30 dana, koja važi do 16. maja.

Takođe, Lazukiću je zabranjeno da komunicira sa Bekvalčevom.

– Čekamo krivičnu prijavu u sledećih nekoliko dana, čim stigne prijava zakazaćemo saslušanje Luke Lazukića, Nataše Bekvalac, kao i žene koja im čuva decu. Takođe, biće traženo i medicinsko veštačenje povreda, kao i izveštaj Centra za socijalni rad, kako bi se proverilo da li je i ranije bilo ovakvih događaja, kao i da li ih je Nataša prijavljivala – rekla je za Alo! portparolka Prvog osnovnog javnog tužilaštva Aleksandra Đenadić i dodala da će biti zatražen i izveštaj o kaznenoj-prekršajnoj evidenciji za Luku Lazukića, kako bi se utvrdilo da li je ranio počinio neki sličan incident.

Podsetimo, Luka Lazukić fizički je nasrnuo na svoju suprugu u njihovom stanu nakon svađe.

Pevačica je potom otišla u Urgentni centar gde su joj konstatovane telesne povrede.

Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *