Lečić hoće u fotelju šefa DS-a!

Branislav Lečić, poznati glumac i dojučerašnji potpredsednik DS-a, mogao bi se kandidovati na unutarstranačkim izborima za novog lidera Demokratske stranke.

Lečić je gostujući u jednom jutarnjem programu rekao da je spreman za svaku vrstu kandidature u kojoj treba da se motivišu građani.

Skoro je izvesno da će kandidati za predsednika DS-a biti Zoran Lutovac, Nataša Vučković i Branislav Lečić. Poznati glumac i dojučerašnji potpredsednik demokrata kandidaturu je najavio gostujući u jutarnjem program TV „Prva“.

Lečić je istakao da je Demokratska stranka izvorište demokratije.

– Juče smo imali Glavni odbor, trajao je sedam sati, mi smo, predsednik i potpredsednici, kao ljudi od odgovornosti podneli ostavke. Mislim da je to normalno u jednom demokratskom društvu. Kada ostvarite rezultat koji je jasan – rekao je Lečić pre nekoliko dana, nakon čega ga je voditelj upitao da li će se kandidovati za predsednika stranke.

– Ja mislim da danas predsednik Demokratske stranke ne rešava situaciju, nikakav lider ne rešava situaciju. Motivator je potreban, jer smo mi pali. Moramo da se motivišemo da pokrenemo sve demokrate i članove DS-a i demokrate u društvu. Što se mene tiče, ja sam spreman za svaku vrstu kandidature u kojoj treba da se motivišu građani – rekao je Lečić, nakon čega je ponovo usledilo pitanje da li je on spreman da se kandiduje.

– Spreman sam na sve na šta odluči članstvo – odgovorio je Lečić.

Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *