Lepa Brena: Otmičari su rekli da će nam slati DEO PO DEO Stefanovog tela!

„Javili su nam da Stefana možemo otkupiti na dva načina. Živog za 2,5 miliona tadašnjih nemačkih maraka ili mrtvog za pet miliona. Rekli su i da će nam, u slučaju druge mogućnosti, slati deo po deo Stefanova tela“, rekla je Brena

Fahreti Jahić kao devojčici su prorekli da će biti poznatija od Tita, ali ne i ogromnu tugu zbog otmice sina. Nakon otmice ništa više nije bilo isto. Zbog straha su čak i pobegli na Floridu.

Tog dana, na vrhuncu slave, Lepa Brena (58) uživala je u privilegijama najveće zvezde. Nakrcana garderoba bundama, milioni prodatih ploča, vojska obožavatelja, prodavale su se Barbike s njenim likom, ljubav supruga Bobe Živojinovića….

A onda je 2000. stigla poruka koja joj je zaledila krv u venama.

„Gospodine i gospođo Živojinović, vaš sin Stefan se nalazi kod nas. Prema njemu ćemo se ponašati ljudski dok ste vi korektni. Neće mu faliti dlaka s glave“, stajalo je u prvoj poruci otmičara koji su ugrabili njenog starijeg sina Stefana (25).

Ostvarilo se proročanstvo gatare koja je Lepoj Breni kao devojčici prorekla da će biti poznatija i od Tita. Tad, Fahreta Jahić, još nije ni sanjala da će se popeti na muzički tron Jugoslavije, a zbog toga i proživljavati najdublju patnju zbog otmice deteta. Nakon te poruke više ništa nije bilo isto. U porodici slom, neizvesnost, bol… Iščekivale su se direktive šta Brena mora da uradi da joj vrate sina. Pevačica je tek sad smogla snage da priča o tome te rekla da su otmičari tražili novac čak i za Stefanov leš.

Pet dana pevačica i njen suprug Boba Živojinović (55) nisu znali da li im je sin živ, a onda je stigla druga poruka.

„Javili su nam da Stefana možemo otkupiti na dva načina. Živog za 2,5 miliona tadašnjih nemačkih maraka ili mrtvog za pet miliona. Rekli su i da će nam, u slučaju druge mogućnosti, slati deo po deo Stefanova tela„, rekla je Brena za 24sata.hr

Upozorili su Živojinoviće da ne zovu policiju i dali im rok od dva dana da skupe novac. Naglasili su im da ne odugovlače s isplatom. Za svaki dan kašnjenja na Stefanovoj će ruci, pretili su, biti jedan prst manje, a ako se ne jave ni nakon 10 dana, Brena i Boba otkupiće mrtvog Stefana.

Živojinovići nisu gubili vreme, odmah su skupili novac i Stefana vratili živog kući. Breni još nije jasno kako do danas nije otkriveno ko im je priuštio najgoru noćnu moru u životu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *