LETELE UVREDE: Luna nazvala Kiju PROSTITUTKOM, a ona joj ZAPUŠILA USTA jednom rečenicom!

Luna Đogani sinoć je izazvala skandal kada se potukla sa Slobom Radanovićem, a u jeku svađe ona je napala i izvređala i njegovu suprugu Kiju.

Luna je pobesnela kada je videla da je Sloba tokom žurke igrao sa Kijom, a zatim joj i otpevao pesmu „Samo jednom srce voli“. Žurka se u ranim jutarnjim satima završila tučom Lune i Slobe.

Kada je nakon svega ovoga već pobesnela Luna zatekla Kiju i Slobu zajedno u sobi, potpuno je poludela i počela da urla na Kockarevu. Kija je najpre pokušala da ne obraća pažnju na to.

– Skloni se! Ja te u usta nisam uzela. Zamolila bih te da se skloniš. Izađi napolje! Izađi napolje ti si devojko bolesna, ispala ti je pi*ka! Iskulirajte me iz vaših svađa! – govorila je Kristina Luni.

Međutim, tu nije bio kraj. Ostali ukućani, ali i obezbeđenje, izvukli su Lunu napolje iz sobe za izolaciju, koju je nakon nekog vremena napustila i Kija, kako bi otišla da iz kuće uzme sve što je potrebno da Slobi dezinfikuje ranu koju je zadobio tokom okršaja sa Lunom.

Čim ju je videla u dvorištu, Đoganijeva je počela da urla na nju:

– Ku*vetino! Ku*vetino jedna, šta me gledaš! – drala se Luna, dok su ostali bili u šoku.

Kija se trudila da se ne obazire na salvu uvreda koje joj je blogerka uputila, a zatim je otišla u izolaciju gde je negovala Slobu.

– Au brate, daj ruku da vidim! Je*ote, jesi li normalan? Hoćeš da idem da je prebijem? Rekla sam ti, sintetika! – govorila je Kija Slobi, prozivajući Lunu.

Njih dvoje su nakon toga zajedno legli da spavaju, ne obraćajući pažnju na nervni slom Đoganijeve.

Izvor: Blic

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *