LIDER RADIKALA STIGAO U ZADRUGU: Šešelj odmah pričao o Zoranu Marjanoviću!

Lider radikala Vojislav Šešelj ušao je sinoć u rijaliti „Zadruga“.

Prvo je Ognjen Amidžić pokazao Šešelju imanje, a lider radikala je odmah konstatovao kako bi mogao tu da napravi sedište stranke.

– Čim završite rijaliti, mogli bismo ovde da preselimo sedište stranke – rekao je Šešelj!

Dok je razgledao imanje Šešelj je Ognjenu rekao da će promeniti spomenike na trgu, i pitao ga je da li u parlamentu Zadruge postoji zastava Evropske unije, koju bi u tom slučaju zapalio.

Ognjen je Šešelja uveo i u Đeksonovu sobu, koji je trenutno glavni šef i prokomentarisao da spremačica dugo ovde nije svratila!

Nakon toga, Šešelj je otišao do drveta mudrosti.

– Neće Željko da plati milion i po u gotovom, pa možemo da napravimo dogovor da uselimo sedšte stranke ovde. Sergeja Trifunovića tražim po celom Beogradu, raspisao sam poternicu. Negde se ustekao – rekao je Šešelj drvetu i obavestio ga sta se još dešava u spoljnom svetu.

– Uhapsili su Marjanovića, izgleda da je policija našla tragove njegovog DNK na donjem vešu njegove supruge. Sumnjam da je on ubica, pre mislim da je pomagač nekome u krugu svoje porodice. Danas je njegov otac prvi put progovorio o motivu ubistva, a to je navodni ljubavnik nastradale žene – rekao je Šešelj.

Nakon razgovora sa drvetom, Šešelj je ušao da pozdravi učesnike koji su ga dočekali aplauzom. Šešelj je odmah prokomentarisao kako Saška lepo izgleda i izljubio je.

I Žiža ga je srdačno dočekala i odmah ga upitala za zdravlje.

Lider radikala je zadrugarima saopštio da je svakom doneo po knjigu, pošto mu nije bilo dozvoljeno da svakom donese poklon od po 5.000 dinara.

– Dozvoljeno mi je 500, ali ni to ne smem da vam dam, nego mogu da vas vodim u kupovinu – rekao je Šešelj.

Zadrugari su potom odjurili u prodavnicu da pokupuju sve što im treba.

U prodavnicu su sa osim Ognjena i Šešelja ušle samo Saška Karan i Anđela Veštica, koje su u ime zadrugara kupile neophodne namirnice.

Nakon nabavke, Šešelj se bacio na „specijalni zadatak“. Naime, Šešelj je doveden da bude sudija u Zadruzi.

Lider radikala je navukao togu i krenuo da sudi zadrugarima. Divna i Marko se sude zbog vređanja…

Naime, Divna je tužila Marka jer ju je vređao prethodne večeri, a Šešelj je ekspresno presudio u Divninu korist. Dao joj je i 500 dinara da kupi sebi i nevenčanom suprugu šta god želi.

Sudiji se požalila i Luna Đogani, jer je prozivaju da je u vezi sa Slobom.

Šešelj se baš posvetio ulozi sudije i ekspresno je rešavao sve predmete.

Sudio je i u slučaju „Saška-Viktorija“. Saška se bunila što Viktorija ne govori ljudima ono što misli u lice.

– Viktorija je mene svuda opanjkavala. Ja se zbog toga loše osećam. Ja sam žena u godinama i ne osećam se dobro – rekla je Saška, a Šešelj je konstatovao da se na Saški godine ne vide.

Izvor: Alo

Foto: Printskrin

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *