LIKVIDIRAN ŽESTOKI MOMAK SA BEOGRADSKOG ASFALTA DEVEDESETIH: Giškin i Cunerov prijatelj IZREŠETAN SA 30 METAKA, a ženu mu pogodili u glavu!

Srbin Darko Kulić (46) izrešetan je nasmrt u pregrađu Randburg u Johanesburgu, dok se nalazio u automobilu sa suprugom i još jednim Srbinom!

Kako se navodi, reč je o bivšem pripadniku Giškine srpske garde i žestokom momku, koji je devedestih učestvovao u nekim pucnjavama u Jugoslaviji!

Likvidacija se dogodila juče, oko 14 sati, u Johanesburgu, kada su nepoznati napadači ispalila oko 30 metaka u njegov automobil. Kako saznajemo, njegova supruga i jedan saputnik srpske nacionalosti su teško povređeni.

– Kulić se nalazio na mestu vozača u automobilu BMW, metalik boje, kada se iznenada na putu pojavio beli „mercedes“, u kojem su se nalazile dve osobe. Mercedes se zaustavio ispred njih, a zatim su napadači otvorili vatru i izrešetali ga sa 30 metaka. Kulić je ostao da leži glavom na volanu, a od zadobijenih povreda je ubrzo preminuo – navode lokalni mediji.

Kako saznajemo, Kulićeva supruga je teško ranjena u glavu. Povređen je i Srbin koji se nalazio sa njima u automobilu. Njih dvoje su prebačeni helikopterom do prve bolnice i nalaze se u kritičnom stanju.

– Policija je pokrenula potragu za dvojicom osumnjičenih posle pucnjave u Johanezburgu. Motiv ubistva je nepoznat i apeluje se na građane da se jave ako poseduju bilo kakve informacije, koje bi mogle da dovedu do identifikovanja ili lociranja osumnjičenih – navodi se u saopštenju južnoafričke policije.

Kako saznajemo, na svega pet kilometara od mesta pucnjave, pronađeno je spaljeno vozilo. Utvrđuje se da li je reč o automobilu iz kojeg je pucano na Kulića, ili o vozilu koji je na bilo koji način povezano sa ubistvom.

Lokalni portali navode da je čitav kraj pod blokadom. Helikopteri ga obleću, a građani se upozoravaju da izbegavaju taj reon. Objavljene su i fotografije BMW na čijem staklu se može videti nekoliko rupa i razbijeno staklo kao posledica pucnjave.

Darko Kulić je bivši pripadnik Giškine srpske garde, a pojedini navode da je žestoki momak iz devedestih godina, koji je učestvovao u pucnjavama u Beogradu i Srbiji. Južnoafrička policija traga za osumnjičenima.

Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *