LONČAR: Brojevi bolji, ali nema opuštanja!

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je danas da su brojevi mnogo bolji i za Novi Pazar i za Srbiju šsto ćje se videti po poslednjem preseku, ali je upozorio da ne možemo da se opustimo.

Lončar je za tv Pink rekao da Novom Pazaru situacija mnogo bolja i da je pod kontrolom, kao im da se drže svi parametri vezani za funkcionisanje sistema.

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar pozvao je danas da se o korona virusu objavljuju samo proveren informacije i saopštio da devojčica koja je prikazana na fotografiji ispred pedijatrijskog odeljenja bolnice u Novom Pazaru nema nikakve veze sa koronom, i da joj je napolju pružena prva pomoć, jer boluje od astme.

„Devojčica nema nikave veze sa koronom, boluje od astme, trebalo je da primi terapiju dok ne dođe do Kraljeva, a najsigurnije za devojčicu je bilo da ne ulazi u crvenu zonu, u kovid bolnicu. Ukazana joj je prva pomoc na najadekvatniji nacin da se ne bi zarazila“, istakao je Lončar za tv Pink povodom navoda u pojedinim medijima o situaciji u Novom Pazaru.

Izvor: Tanjug

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *