Luka Lazukić se danima oglašavao u medijima, a onda je uradio ovo!

Samo nekoliko dana nakon što su Nataša Bekvalac i Luka Lazukić dali pojedinačne izjave pred sudijom po pevačicinoj prijavi za nasilje, suprug novosadske barbike rešio je da napusti Beograd.

Naime, kako „Alo!“ saznaje iz izvora bliskog bračnom paru, Luka već nekoliko dana boravi u Atini, kako bi pobegao od navodnog medijskog pritiska i ohladio glavu.

Sa druge strane, Nataša se u međuvremenu javila Centru za socijalni rad, gde je dala izjavu o nasilju u porodici, nakon čega se sklonila kod roditelja u Novi Sad.

– Ni dve nedelje nakon što je Luka pretukao Natašu, nisu se smirile strasti između njih. U prvim danima nakon skandala Luka je javno iznosio tvrdnje protiv supruge, dok je Nataša ostajala nema. Danima je Luka išao od medija do medija, a javnost je slušala njegovu verziju kobnog događaja. Međutim, nakon što su oboje dali zvaničnu izjavu u tužilaštvu, Luka je rešio da zaćuti i ode iz Beograda – kaže na početku razgovora za „Alo!“ izvor blizak paru i nastavlja:

– Luka već nekoliko dana boravi u Atini, gde se sklonio kako bi ohladio glavu. Navodno, više nije mogao da trpi pritisak javnosti kojem je izložen nakon što ga je Nataša prijavila za nasilje. Nikome se ne javlja, niti odgovara na pozive, iako je nakon skandala bio i više nego zainteresovan da komunicira sa medijima. Sada se preispituje da li mu je to bila pametna odluka – kaže naš izvor i dodaje:

– Sa druge strane, Nataša na sve načine pokušava da se nastavi sa svojim životom bez Luke, iako joj to teško ide. Propustila je prvi rođendan Kristininog sina, ali ne i javljanje Centru za socijalni rad. Pre nekoliko dana je bila u Centru, gde je ponovila izjavu koju je dala u tužilaštvu, a sada se čekaju još veštačenje njenih povreda i reakcija tužioca – kaže naš izvor i naglašava da Nataša ni dve nedelje nakon prebijanja ne može da nađe duševni mir.

– Otišla je u Novi Sad kod roditelja, jer se jedino u porodičnoj kući oseća sigurno i bezbrižno. Tamo je Hana, njena ćerka iz prvog braka, a njeni roditelji na sve načine pokušavaju da joj olakšaju težak životni period. Usmerena je samo na bebu Katju i Hanu. Ipak, Nataša je jaka i njeni prijatelji su sigurni da će iz bračnog brodoloma izaći kao pobednik – kaže naš izvor na kraju.

Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *