Lukasova bivša ulazi u Zadrugu 2!

Branislava Pašajlija dobila je poziv za učešće u drugoj sezoni rijalitija, a još uvek razmišlja da li da prihvati ponudu.

“Kako se bliži septembar i početak rijalitija, svi su zainteresovani da čuju ko će sve ući u “Zadrugu 2”. Poziv je dobila i Branislava Pašajlija, Lukasova bivša devojka. Sa “Pinka” su pomislili da bi ona bila zanimljiva za šou jer je dosta pažnje privukla u javnosti kada je bila u vezi sa Lukasom. Branislava je atraktivna devojka i sigurno bi imala šta da pokaže u rijalitiju”, kaže izvor koji je upućen u celu priču i dodaje:

“Trenutno još uvek traju pregovori sa Branislavom i ona nije rekla svoju konačnu odluku, ali se producenti nadaju da će prihvatiti poziv. Ubeđeni su da će ona biti dobar rijaliti igrač i da će sve iznenaditi. Videćemo kako će se dalje stvari odvijati. Inače, svi veruju da će ova sezona biti gledanija od prve, jer stvarno svi pričaju o tome. Imanje koje je napravljeno je fenomenalno i gledaoci će se oduševiti kada vide kako izgleda ceo kompleks u Šimanovcima”, kaže izvor.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *