LUKASU SPREMALI SAČEKUŠU U BUDVI: Evo zašto je pevač STVARNO ostavio Branislavu!

Ljubavna romansa popularnog folkera Ace Lukasa i 21 godinu mlađe Branislave Pašajlije mogla je da ima koban ishod, da pevač nije poslušao „dobronamerni“ savet prijatelja i odustao od veze sa zgodnom Lozničankom.

Naime, Lukas je za sve vreme svoje veze s Branislavom pričao o tome koliko je voli, kako s njom vidi lepu budućnost, bilo je čak reči o braku, a onda je za tren oka sve nestalo. Branislava je takođe zaljubljeno objavljivala fotke i snimke sa folkerom, potpisivala ih velikim izjavama ljubavi, a onda je sve obrisala. Danima su se svi pitali šta se dogodilo, a istina je sad isplivala.

Lukasu se navodno u trenutku dok je bio u vezi sa Pašajlijom spremala sačekuša na nastupu u Budvi. Kako bi izbegao batine koje mu je navodno spremio prevareni muž Željko Pašajlija, Lukas je sa njim postigao dogovor. Lukas je navodno dao reč suprugu bivše djevojke da će raskinuti sa njom. Međutim, Željku to nije bilo dovoljno.

– Istina je da je Lukas ostavio Branislavu, a ne obratno. Inače, Željko Pašajlija ima reputaciju opasnog momka, a pred Acin posljednji nastup, cela Budva je brujala o tome da se pevaču sprema sačekuša. To je Lukas saznao od svojih prijatelja iz Crne Gore, a imajući u vidu priče koje prate Branislavinog supruga, Lukas te pretnje nije shvatio olako, pogotovo jer zna da je Pašajlija bio u zatvoru zbog napada na službeno lice – kaže dobro obaviješteni izvor za Pink.rs i dodaje da je Aca, kako bi izbjegao batine, preko prijatelja poslao Pašajliji poruku da će ostaviti Branisalvu.

– Međutim, to Željku nije bilo dovoljno. Tražio je od Lukasa da mu obeća da Branislavino ime više nikada neće pomenuti i da će se ponašati kao da ta veza nikada nije postojala. Zbog toga i ne želi da priča o njoj u intervjuima, a to se odmah videlo, jer je Lukas prekidao razgovor u svakoj prilici kada su ga novinari pitali za Branislavu – zaključuje izvor i dodaje da je pjevač zbog straha pojačao obezbjeđenje, pogotovo jer za nekoliko dana ponovo nastupa u Budvi.

Romansa između folk pevača i Branislave Pašajlije trajala je manje od mesec dana, tokom kojih par nije želEo da se skriva od očiju javnosti. Naprotiv, Aca i Branislava su se čak i fotografisali za naslovnu stranu jednog nedjeljnika, a pevač je tada rekao da je u zgodnoj Lozničanki pronašao sve što je u ženi tražio. Osim toga, Lukas je Branislavu vodio na mnoge nastupe, a kako se tada pisalo, čak joj je i platio estetsku korekciju ušne školjke.

Da je nešto krenulo po zlu u njihovoj vezi, bilo je jasno kada su nedavno preko noći nestale sve njihove zajedničke fotografije, nakon čega su oboje potvrdili da više nisu zajedno. O razlozoma raskida ni jedno ni drugo nisu želeli da javno govore.

Izvor: Informer

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *