Luna ponovo doživela nervni slom zbog ljubavi: Prisetila se Slobe pa ga uporedila sa Markom!

Luna Đogani imala je sinoć emotivni kolaps, kada je saznala da je pala tajni zadatak, jer je krišom htela Marku Miljkoviću da saopšti da glumi trudnoću, a onda je on za crnim stolom otkrio da mu je sve ispričala.

Luna je od Drveta mudrosti tražila da dobije romantičnu večeru sa Miljkovićem, na šta je Drvce i pristalo, ali je Đoganijeva dobila za zadatak da Marku saopšti da je trudna. Znajući kako će on da odreaguje, Luna je htela da mu šapne, ali je Veliki šef to čuo i proglasio zadatak neuspešnim.

Luna je otrčala u pab i počela da plače, jer joj su zadatak i nagrada koja bi usledila bili veoma značajni. Adam Đogani došao je da proveri kako se oseća, ali ga je Luna oterala iz paba, jer je želela da bude sama.

– Ja ovo nisam zaslužila, zaslužila sam da mi skinu zvezde sa neba. Mrzim muškarce, ne zaslužuju ništa – ponavljala je Luna.

Do Đoganijeve je dotrčao i Savo Perović, njen najbolji rijaliti prijatelj, koji je hteo da je uteši. On je želeo da joj pruži reči podrške, ali Luna je nastavila da histeriše, govoreći mu da je ne razume i da se skloni od nje. Ona se prisetila i zabranjene ljubavi sa Slobom Radanovićemiz prve sezone „Zadruge“.

– Išao je da mi kupuje tamo čokoladu, mučenik. Bila je zabranjena ljubav, ali se on trudio oko mene – vikala je Luna na sav glas.

Zatim je u pab došao i Miljković koji je želeo da je smiri, ali mu nije pošlo za rukom, jer je Luna nastavila da besni.

– Rekla sam Drvetu mudrosti šta god mi daš, šta god, pristaću, samo da bih te usrećila. Nisam ljuta na tebe, razočarana sam u sebe, zato što uporno verujem u neke stvari, koje očigledno ne zaslužujem. Meni ne treba ništa da kupiš, da mi doneseš, samo da vidim u tebi. Ja u tebi to ne vidim, ja sam tebe takvog prihvatila, ali ne mogu da prihvatim tako neke stvari. Nema ni romantike, nema ništa. Ulazim jutros u sobu punu ljubavi i balona, ja volim to, ceo život sam bila okružena time, a bila sam nad*kana zbog svega – izjavila je Luna obraćajući se Marku.

Izvort: Republika.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *