Lunini i Slobini fanovi pretili Radi Manojlović

Pevačica Rada Manojlović bez ustručavanja iznela je svoje mišljenje o rijaliti vezi oženjenog Slobe Radanovića i Lune Đogani, što joj je došlo glave!

– Bilo je jako neugodno, moram da kažem, samim tim što je Anabela bila tu. Ipak, „Zadruga“ je nešto što je u milionima domova, što gledaju porodice, gledaju svi kao neku seriju, svi smo se navukli, i negde se to prenosi na naše ponašanje. Zbog toga sam osetila potrebu da kažem neki svoj stav o tome – rekla je Rada u emisiji „Premijera – Vikend specijal“, a potom dodala da posle gostovanja kod Ognjena Amidžića nije imala nikakav kontakt sa Anabelom.

– Kasnije se nisam čula sa Anabelom. Ljudi su me podržali, ali možda sam pomalo i zažalila jer nije možda na meni da vodim tuđe brige, ispravljam neke krive Drine… Anabelini i Lunini fanovi su me pogrešno shvatili, maltretirali su me jako… Mislim, pokušali su.

Za sam kraj, Rada je istakla kako su Anabelini i Lunini fanovi pogrešno interpretirali njene reči.

– Ja nisam bila protiv Slobine i Lunine ljubavi nijednog sekunda, nisam maloumna da ne znam da se srcem ne može upravljati, da ono zaigra ili ne zaigra za nekim.

Izvor: Republika.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *