MACA DISKRECIJA SE NUDI NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

pink.rs

(FOTO) MACA DISKRECIJA SE NUDI NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Šta mogu kad sam najbolja pi*ka! UNOVČILA MACU ZA 500 EVRA?

Bosanska starleta Senada Nurkić alijas Maca Diskrecija više ne krije čime se bavi. Ona se na društvenoj mreži Instagram pohvalila novogodišnjom zaradom od čak 500 evra

– Dan za tombolu… Šta mogu kad sam najbolja pi**a – napisala je Maca uz fotografije na kojima kao od majke rođena leži u krevetu dok u rukama drži 500 evra u apoenima od 50 i 20 evra.

Da li je Maca, koja se do juče predstavljala kao pevačica i rijaliti zvezda, rešila da konačno obznani od čega „leba jede” ili je pak željna medijske pažnje, ne znamo, tek, činjenično je stanje ono što na slikama vidimo. Gola, u krevetu i sa kešom u rukama uz samopromociju „najbolja sam pi**a”, sasvim izvesno ne poziva na „mir u svetu”.

Senada je u maju 2017.godine privedena u stanicu „29. novembar“, gde je zadržana 48 sati, nakon čega je bila prebačena u Centralni zatvor. Pogađate, zbog prostitucije. – Maca je u više navrata prijavljivana zbog prostitucije, a dokazi su policiji stizali sa više strana. Osim za prostituciju, optužena je i za iznudu novca. Navodno je ucenjivala jednog čoveka da će njegovoj ženi poslati snimke – ispričao je tada izvor za „Alo!”.

Instagram/nurkic_senada

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *