Maja Nikolić spremna za Evroviziju

Članica prethodne sezone „Pinkovih zvezda“ Maja Nikolić okušaće sreću na ovogodišnjoj Beoviziji pesmom „Zemlja čuda“, kojom želi da predstavlja Srbiju na predstojećoj Evroviziji u Lisabonu.

Ona nije krila oduševljenje pesmom kojom će se takmičiti na nacionalnom izboru, a u emisiji „Premijera – Vikend specijal“ istakla je da ne zna kakve pesme će joj biti konkurencija.

– Nisam stigla ni da preslušam sve numere, radim šest sati dnevno. Imaćete priliku da vidite potpuno novu Maju. Šest sati dnevno imam probe koreografije, obećavam da ću zapaliti scenu i napraviti spektakl. Poslušajte komentare ispod moje pesme „Zemlja čuda“ i biće vam jasno. Autor je Vladimir Graić, jedini pobednik u istoriji Srbije, koji je napisao „Molitvu“, i čast mi je da pevam njegovu pesmu – rekla je Maja, koju pojedinci u poslednje vreme doživljavaju rijaliti igračem. Ona od ove titule ne beži, ali podseća sve da je ona, pre svega, višestruko nagrađivana pevačica.

– Ne želim da budem neskromna i da vas opterećujem svojim nagradama, ali doboljno je reći da sam Srbiju na najbolji mogući način predstavljala u Moskvi i Los Anđelesu. U Srbiji jedini komercijalni zabavni program gde možeš uživo da pevaš jeste rijaliti, on daje najveću gledanost. Festivali su otišli u zapećak – priznaje Maja kojoj se pesma jedne koleginice, pored pobednika „Pinkovih zvezda“ Ivana Kurtića i superfinaliste „Pinkovih zvezdica“ Igora Lazarevića, ipak, dopada.

– Meni su svi izvođači fenomenalni zato što su svi doneli novi zvuk, pop pesmu. Interesantna mi je Saška Janković, njena pesma je fenomenalna jer je neobična, a ona peva kao Maraja Keri. Niko mi nije konkurencija, mora narod da izabere pesmu Evrovizije i hit. Hit pobeđuje u Evropi i u svetu. Nije bitno samo da pevaš uživo, pokazaću vam potpuno novu Maju – da znam da glumim, pevam, igram, da imam svetsku pesmu. Pokušaću da pobedim u Lisabonu jer je pesma svetskog ritma, zapadljivog karaktera i tematike. Ima neku neobičnu notu, samo jedna srpska harmoniku je dala bit da dolazim iz Srbije – objasnila je Maja u emisiji „Premijera – Vikend specijal“.

Osim podrške publike, Maja priznaje da nije izostala ni podrška kolega.

– Ćemo, koji je na turneji u Americi, javio se i rekao da vrti moju pesmu. Čula sam se i sa Draganom Mirković, sa ljudima koji su potpuno oduševljeni. Ja sam spojila sve i napravila zemlju čuda u svakom smislu – završava Maja.

Izvor: Republika.rs

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *