Majka i ćerka ponovo u kući gde su držale 8 KILA DROGE!

 Majka i ćerka ponovo u kući gde su držale 8 KILA DROGE!

sreda, 23. 5. 2018.19:35

 

Lj. B. (42) i K.M. (19), majka i ćerka iz Pančeva koje su uhapšene nakon što je policija iz njihove kuće i kola zaplenila osam kilograma droge, puštene su da se brane sa slobode, saznaje „Blic“.

MUP Srbije

Majka i ćerka iz sela nadomak Pančeva

Pančevačka policija uhapsila je još prošlog vikenda majku i ćerku u čijoj kući u selu Jabuka je nađeno više od osam kilograma droge. One su provele 48 sati u policiji, nakon čega su sprovedene na saslušanje kod višeg javnog tužioca u Pančevu.

– I majka i ćerka su saslušane kod tužioca nakon čega su puštene da se brane sa slobode, jer nije bilo osnova za njihovo zadržavanje – kaže izvor  upoznat sa istragom.

Prema njegovim rečima, Lj.B. i K.M. policiji nisu poznate od ranije, a do sada nisu povezivane sa kriminalnom sredinom.

– Dalja istraga utvrdiće zašto je kod njih bilo čak osam kilograma različitih psihoaktivnih supstanci. Naložena su veštačenja i saslušavanje svedoka – objašnjava sagovornik.

pixabay.com

Hapšenje, Ilustracija

U kući u kojoj žive, pronađeno je sedam kilograma i 518 grama marihuane, 200 grama amfetamina i vagica za precizno merenje, a u njihovom „mercedesu“ još 515 grama marihuane.

Uhapšena devojka maturant je Farmaceustke škole u Beogradu, a njena majka do pre nekoliko godina radila je u Rafineriji u Pančevu.

– Ona je tamo radila zajedno sa bratom. Međutim, on je 1999. godine nastradao u NATO bombardovanju. Majka ima samo ćerku i njih dve su oduvek veoma bliske – kaže poznanik ove porodice.

„Blic“ je stupio u kontakt i sa dedom uhapšene maturantkinje koji o njenom i privođenju snahe nije znao ništa, i nije mogao da poveruje da je to istina.

– Sa unukom sam se čuo, pre dva, tri, dana. Ne verujem da je to istina – kratko je rekao deda S. M.

IZVOR: blic.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *