MALI BOGDAN I DALJE DOZIVA OLIVERA: Mama, moj tata će se vratiti, uvek se vraćao!

Od svirepog ubistva lidera GI SDP-a Olivera Ivanovića prošlo je gotovo deset dana, a njegovi najbliži tek sada preživljavaju najteži period, prepun tuge i bola, jer počinju da se suočavaju sa životom bez njega. Supruga Milena, stariji Oliverovi sinovi, njegova sestra Nataša i brat Miroslav potpuno su usredsređeni na to da budu podrška Oliverovom najmlađem sinu, malom Bogdanu (7), kome su na Bogojavljenje, odnosno dan nakon sahrane, rekli da je ostao bez oca.

Ali, kako je naš list saznao pre nekoliko dana, on je svojom rečenicom rasplakao sve.

– Ali mama, ja znam da će se tata vratiti. Uvek se vraćao – rekao je Bogdan, koji je pola svog života proveo bez oca, strpljivo čekao da izađe iz zatvora, išao mu u posete i beskrajno se radovao kad bi Olivera bar na dan slave pustili da dođe do kuće na nekoliko sati – kaže nam prijateljica Ivanovića.

– Ta rečenica, koju je tako detinje naivno i sa mnogo nade izgovorio Bogdan, kome su prethodno objasnili da je njegov tata sada na nebu sa anđelima, rasplakala je MIlenu, ali i sve ostale. Dečak je oca voleo najviše na svetu, a premali je da shvati ozbiljnost situacije – kaže naša sagovornica.

Bogdan je prvi put na očev grob otišao u petak, a potom i u subotu. Pored grobnice, zatrpane vencima cveća, dečak je mirno stajao i posmatrao šta se okolo dešava. Do groba ga je, čvrsto ga držeći za ruku, dovela majka Milena, koja je kada su stigli zaplakala.

Oliver Ivanović je često u svojim intervjuima govorio o mezimcu Bogdanu. Za „Alo!“ je nakon što je izašao iz zatvora rekao da mu je jedina želja da sinu vrati izgubljene godine. Govorio je da uživa u igri sa njim i da gleda da svaki slobodan trenutak iskoristi da Bogdana nešto nauči.

On je i u zatvoru prilikom kratkih poseta u koje su mu dolazili sin i supruga Bogdana učio da broji, da crta i piše. Dečak je zato svaki put u posetu ocu nosio svesku i olovku.

Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *