MALOLETNICA NAPADNUTA U BEOGRADU: „Žene su me otele, tukle, šišale i davile u kofi!“

Srednjoškolku (17) iz Beograda u sredu su otele četiri devojke, stavile u automobil i osam sati mučile u napuštenom objektu, nakon čega su je izbacile na ulicu, nedaleko od njene kuće

Maloletnica je preživela batine, šišanje na ćelavo i potapanje glave u kantu sa vodom, saznaje „Alo!”.

Devojka je nakon mučenja dovezena blizu svoje kuće i izbačena iz automobila. Motiv iživljavanja još nije poznat, a kako smo saznali, u ceo slučaj uključena je i policija.

Inače, nesrećna devojka je preksinoć u teškom stanju primljenja na Dečju kliniku u Tiršovoj, sa brojnim povredama po telu i glavi.

– Maloletnica je lekarima i inspektorima ispričala da je u sredu oko podneva krenula u školu i dok je išla ka stanici, s leđa joj je prišla devojka, koja joj je stavila maramicu sa opijatom preko usta, i tada se onesvestila. Prema njenim rečima, kada je došla sebi, bila je na zadnjem sedištu automobila, u kojem su bile još četiri devojke – ovo je deo priče koju je oštećena ispričala lekarima.

Da zlo bude još veće, devojka je, kako „Alo!” saznaje, dobijala šamare u autu dok su je devojke vozile u kuću strave i užasa.

– Kada su me unele u kuću, jedna od njih mi je rekla: „E, kada smo te našminkale, sad je došlo vreme da te ošišamao!” Jedna od devojaka je to uradila dok sam bila ošamućena od opijata koji su mi stavljali pod nos – rekla je našem sagovorniku srednjoškolka.

Kako „Alo!” saznaje, nesrećna devojka je molila svoje dželate da je puste i da je više ne muče. Međutim, one su iz sata u sat smišljale kako da je što više naude i da se zabave.

– Na kraju su joj potopile glavu u kofu sa vodom. Nije mogla da se seti koliko je dugo bila u vodi. Ona je objasnila da je počela da se davi kada su je izvukle iz vode. Nesrećnu devojku su držali tako onsesvešćenu sve dok nije pao mrak. Onda su je stavili u auto i vozili je do blizu kuće, gde su je izbacili iz automobila – objašnjava naš sagovornik.

Prema našim informacijama, srednjoškolka je nakon mučenja u pratnji roditelja primljena na Dečju kliniku u Tiršovoj, gde joj je ukazana pomoć. Njoj su konstatovane povrede ramena, glave i posekotine usne. Ona je zadržana na daljem lečenju.

Kako „Alo!” saznaje, u čitav slučaj je uključena i policija, koja proverava informacije koje je dala oštećena.

– Devojka je tvrdila da je oteta i mučena. Jedino za sada imamo njenu izjavu, kao i izjavu roditelja, koji su potvrdili da im je ćerka primljena u bolnicu. Na slučaju se radi i dok traje istraga, nije moguće izlaziti sa novim detaljima – objašnjava naš sagovornik upućen u slučaj.

Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *