MALOLETNIK IZ SRBIJE „AUDIJEM“ SLETEO SA PUTA NA ŽABLJAKU: Povređene četiri osobe!

Četiri osobe povređene su u saobraćajnoj nezgodi koja se, prilikom sletanja sa puta „audija“ beogradskih registarskih oznaka, dogodila jutros oko tri sata u mestu Borje, na putu Žabljak-most na Tari.

Vozilom je upravljao državljanin Srbije, maloletni V. B. (17) koji je ostao nepovređen. Vozilima hitne pomoći u pljevaljsku bolnicu prevezene su Žabljačanke M. D, M. D. i D. K, a potom u Prijepolje prevezen je peti učesnik nezgode, državljanin Srbije Đ. K. koji, kao i vozač, boravi na Žabljaku odakle im je poreklo, pišu Vijesti.

Iz hitne pomoći nam je saopšteno da su M. D, M. D. i Đ. K. lakše povređeni dok je D. K. zbog povreda vratnog dela kičme transportovana u Klinički centar Crne Gore.

Vozilo u kome su se nalazili učesnici nezgode, na kritičnom mestu prešlo je preko trake namenjene kretanju vozila iz suprotnog smera i prednjim delom udarilo u kamenito uzvišenje. Od siline udara vozilo se odbilo i, bez prevrtanja, vratilo se preko celog puta i zadnjim delom udarilo u tlo, kada se zaustavilo.

Na licu mesta vidljivi su tragovi kočenja, polomljeni delovi i prosuto ulje. Zbog uviđaja koji su, po ovlašćenju ODT iz Pljevalja, obavili pripadnici žabljačke policije saobraćaj je bio u prekidu do osam časova, što je uzrokovalo formiranje dugih kolona iz oba pravca.

Izvor: Informer

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *