MARIĆ I KESIĆ ZARATILI! MILOMIR MU ŽESTOKO ODBRUSIO: On je URBANI GLUPAK!

Posle teških uvreda koje je na račun voditelja i novinara Milomira Marića izgovorio voditelj Zoran Kesić stigao je odgovor glavnog urednika TV Hepi.

Kesić je, podsetimo, dobar deo svoje emisije posvetio Mariću, ismevajući ono što je voditelj Hepija rekao o profesoru Danijelu Sinaniju, zbog čega se proteklih dana povela prava hajka protiv Marića.

Dok je izgovarao uvrede na Marićev račun, Kesić je teatralno pokušao da imitira njegov govor, mimiku i pokrete.

Marić je rekao da je tek kad je čuo Kesića shvatio šta je govor mržnje za šta njega optužuju.

  • Tek kada sam video šta priča Kesić, ali i drugi koji me razapinju poslednjih dana, shvatio sam šta je u stvari govor mržnje i raspirivanje nacionalne, verske i rasne netrpeljivosti, za šta mene optužuju, a ja sam se samo našalio – kaže Marić.

Poznati novinar konstatuje da njega nema ko da brani, verovatno zato što „nije tako uspešan kao Sinani“.

  • Sinani je, za razliku od mene, ekspert za teme koje obrađuje u svojim radovima, poput zašto Srbi veruju u leteće tanjire, isterivanje đavola kod Srba i slično. Uostalom, njemu je učitelj bio bivši portparol SPO Ivan Kovačević, koji je doktorirao na tezi lomljenje čaša u srpskim kafanama – rekao je Marić.

Marić kaže da je Kesića poznavao, a navodi da je voditelj O2 duhovit u meri u kojoj čita sa takozvanog TV idiota.

  • Priznajem da je tada duhovit, ali kada bi ukinuli tog idiota, s kog čita, kao što sam ja nekada uradio na BK TV, bio bi samo smešan. Ovako svoju „duhovitost“ pozajmljuje od onih koji su zaista duhoviti – rekao je Milomir Marić.

Na kraju, Marić konstatuje da je „Kesić jedan od onih urbanih glupaka koji se sami sebi smeju“.

  • Da nije pomenutog idiota, Kesić bi zanemeo. A da je neko drugi, normalan, rekao to što je on meni, sam bi se sebe postideo – zaključio je Marić.
  • Izvor: Kurir

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *