Marija Šerifović smuvala zgodnu Amerikanku

Pop pevačica Marija Šerifović, navodno je u vezi sa atraktivnom devojkom iz Los Anđelesa.

Ona je pronašla sreću u novoj vezi i zbog toga često putuje u SAD.

Njih dve su se upoznale preko zajedničkih prijatelja. Marija je odmah otkinula na ovu lepoticu i to joj je stavila do znanja. Štaviše, zbog nje često odlazi u Los Anđeles. Da se ne radi prolaznoj avanturi, svedoči pevačicin blizak prijatelj.

– Posle turbulentnog ljubavnog perioda, Marija je konačno našla mirnu luku. Jedna atraktivna Amerikanka joj je ukrala srce. Zajedno su već nekoliko meseci. Odlično funkcionišu i baš im je lepo kad su zajedno. Naravno, kao i dosad, Marija nema nameru da priča o svom ljubavnom životu, niti da novu ljubav predstavlja javnosti – kaže za „Kurir“ pevačicin prijatelj.

Ljubavni život najpopularnije domaće pop pevačice oduvek je bio intrigantan. Marija je godinu dana bila u vezi sa Elenom Karić. Nakon veze sa snajkom najbogatije srpske porodice, Šerifovićka je čak dva puta na Instagramu podigla prašinu objavljivanjem fotografija na kojima se vidi ženska ruka. Marija je raspisala i konkurs za mladu, ali je kasnije objasnila da je to bila šala u kojoj je učestvovala i njena prijateljica Jelena Karleuša.

Izvor: Kurir

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *