Marijan Rističević otkrio šta mu je obeležilo ovu godinu

Marijan Rističević, narodni poslanik i predsednik Narodne seljačke stranke, osvrnuo se za „Alo!” na 2017. godinu i otkrio nam zbog čega je plakao, a čemu se slatko nasmejao u godini koja je na izmaku.

– U 2017. godini sam plakao dva puta, kada je mojoj majci bio šestomesečni pomen i kada se navršilo godinu dana od njene smrti. Mada mi je došlo da plačem više puta, verovatno je svugde tako – bio je iskren poslanik i priznao nam da je razloga za osmeh imao svakodnevno.

– Nasmeje se čovek svaki dan pomalo – kazao je Rističević i dodao da se slatko nasmejao ove nedelje kada su održavani lokalni izbori u Srbiji.

– Nedavno sam se nasmejao aktivnostima Goce Čomić i Aleksandre Jerkov, nisam mogao da verujem da neko ko je visoki funkcioner u nekoj stranci dođe i kaže: „Sad sam došla na biračko mesto.“ Zamislite da su Zorana Mihajlović i Nebojša Stefanović došli na biračko mesto – kazao je on i dodao da mu je postupak poslanica Demokratske stranke najpre bio čudan, ali da se onda setio legende o ludom kamenu.

– U Popincima postoji kamen ispred Doma kulture, tu je i biračko mesto. Pošto sam kao mladić tamo često dolazio, onda smo moji drugari i ja znali tu legendu o ludom kamenu. To je kamen na koji stane devojka kada hoće da se uda ili mladoženja kada hoće da se ženi – rekao je on i dodao da je upravo zbog toga shvatio postupak poslanica demokrata.

– Onda sam ukapirao da je verovatno Gordana Čomić povela devojku za udaju, koleginicu Aleksandru Jerkov, pošto u Popincima ima mnogo neoženjenih muškaraca. Verovatno je ona zbog toga bila na biračkom mestu, ona ima udavaču, a tamo ima momaka – objasnio nam je poslanik.

Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *