MARJANOVIĆIMA ODUZIMAJU JANU: Socijalni radnici smatraju, dete ne sme da boravi u sredini U KOJOJ SE DESILO UBISTVO?!

Centar za socijalni rad će oduzeti dete Marjanovićima jer ne sme da boravi u porodici i sredini u kojoj se, kako se sumnja, desilo ubistvo, saznaje Srpski telegraf!

Radnici centra su pre nekoliko dana uslovili Zorana Marjanovića da će mu, ukoliko ne napusti rijaliti „Zadruga“ u roku od osam dana, Jana biti oduzeta.On je napustio rijaliti, ali je nakon toga priveden zbog ubistva svoje supruge. Nakon hapšenja, iz centra je poslata ekipa u kuću Marjanovića, gde su se zadržali nepuna tri sata.

– Socijalni radnici su razgovarali sa devojčicom 45 minuta. Ona je bila preplašena zbog svega, a nakon razgovora, odlučeno je da ostane u domu Marjanovića. Međutim, to je samo proceduralno i ona će im vrlo brzo biti oduzeta. Nema sumnje da će biti još hapšenja u ovoj porodici, te to ne bi bilo zdravo okruženje za odrastanje devojčice – rekao je izvor Srpskog telegrafa.

Kako se saznaje, postoje tri opcije šta će biti s devojčicom, a najverovatnija je mogućnost da starateljstvo nad njom preuzme Jelenina porodica sa majčine strane.

– Dete sigurno neće ostati u krugu porodice Marjanović. Ili će je preuzeti neka hraniteljska porodica ili dom u Zvečanskoj, ali najverovatnije će brigu o maloj Jani preuzeti jedna Jelenina sestra – dodaje izvor.

On objašnjava da je sa njom već obavljen razgovor i da je u međuvremenu podnela zahtev za sticanje zakonskog starateljstva.

– Uzeti su u razmatranje njeni prihodi, stan, plata, i s obzirom da zadovoljava sve uslove, pretpostavlja se da će njoj biti dodeljena Jana – kaže sagovornik.

Zoran Marjanović je više puta govorio da je Janu veoma potresla smrt majke. Poslednji put, dok je bio u rijalitiju „Zadruga“, pričao je o svom odnosu s ćerkom i prisetio se trenutka kada ga je jedno veče devojčica pitala za mamu i kada je rešio da joj sve objasni.

Izvor: Informer.rs

Foto: Printskrin

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *