Marko otkrio kada bi Divni zabranio da viđa njihovu ćerku!

Marko Kocić je pre nešto manje od mesec dana napustio rijaliti „Zadruga“, a otkad više nije učesnik tog programa, pao je u depresiju!

Supruga Divna Milanović mu mnogo nedostaje, ali, kako otkriva za magazin VIP, istovremeno ga je i razočarala kada se “otvoreno nabacivala’’ Banetu Čolaku.

Marko dodaje i na koji način se bori sa obožavateljkama, kojih, kako kaže, ima napretek. Mislim da se Divna šalila kada je govorila da želi seks sa Banetom Čolakom.

– Međutim, ne mogu da krijem da sam bio opasno ljubomoran zbog toga. Znam da je i ona htela da čupa kosu kada sam se muvao sa Macom, to je sve normalno kod nas – počinje priču Marko i dodaje da Bane nije dobro postupio kada je, kako on tvrdi, počeo da se udvara njegovoj supruzi.

– Ako uđem opet u „Zadrugu“, ja ću reći Banetu da je mnogo glupo što hoće da mi preotme Divnu. Razumeo bih ga da nemamo dete, ali ovako stvarno nema smisla – kaže začuđeno Marko.

Kocić ne krije da je razmišljao i kako bi postupio da ga supruga prevari i ode da živi sa nekim drugim. Marko tvrdi da bi, ako bi se ovakav scenario zaista i dogodio, Divna zauvek nestala iz njegovog života i da joj čak ne bi dozvolio da viđa njihovu ćerku Kristinu.

– Ako bi Divna otišla sa Banetom ili sa nekim drugim, garantujem da nikada više ne bi videla našu ćerku! To bi joj bilo poslednje! Bolje bi joj bilo da bude dobra i da me sluša… Planiram da imam još najmanje dvoje dece s njom, tako da ne treba da se igra. Voleo bih da imamo sina i ćerku i da im ona da imena – uverava Kocić i sa osmehom otkriva da je postao glavni dasa u selu i da jedva uspeva da se odbrani od silnih žena koje ga proganjaju.

– Otkad sam izašao iz „Zadruge“, mene devojke i žene bukvalno saleću. Traže mi da ih vodim kući i da budu sa mnom dok se Divna ne vrati. Nude mi seks i da mi prave društvo, ali ja ih sve odbijam. Jedna konobarica iz susednog sela se posebno zakačila za mene i verujte mi da ne znam kako da je otkačim. Stalno me čašćava i daje da pijem na njen račun kako bi me dovela u iskušenje, ali se ne dam! Dešava se da i druge devojke u selu misle poklonima mogu da me kupe, međutim, ja ih odmah provalim – tvrdi Marko, koji se i dalje nada da će se vratiti u rijaliti.

– Mnogo mi je žao što sam izašao iz “Zadruge”. Sa majkom se čujem svakodnevno i ona mi govori da sam napravio veliku grešku kada sam nasrnuo na Milana Miloševića. Nikada više ne bih tako nešto uradio i jedva čekam da neko dođe po mene i da se zaista vratim u rijaliti. Meni svakodnevno stižu poruke sa nekog nepoznatog broja u kojima piše da ću se sledeće nedelje vratiti. Ipak, ja ne znam da li se to neko zaje*ava sa mnom ili je to stvarno neko iz produkcije – pita se Marko i dodaje da bi mu se najveća želja ostvarila kada bi mu produkcija dozvolila da sa Divnom proslave njen 25. rođendan.

– Ne znam kako ću izdržati bez Divne. Njoj je za nekoliko dana rođendan i mislim da bi sada bilo pravo vreme da se vratim u rijaliti. Spremio sam joj i crvene gaće i brus kao poklon. Volim tu boju, da sluti na radost. Ako me ne vrate sada, onda bi bilo su per da to bude za Novu godinu, kako je ne bih sam čekao – kaže Kocić i otkriva da je njegova ćerka i dalje u hraniteljskoj porodici, baš zato što ga očekuje ponovni ulazak u rijaliti.

– Kristina je bila kod mene tri-četiri dana, a onda je morala da se vrati u hraniteljsku porodicu, jer postoji ogromna mogućnost da opet uđem u „Zadrugu“. Nisam upoznao te ljude koji je čuvaju, kažu da je u pitanju neka porodica iz Ćuprije, međutim, mislim da je ona u Svilajncu. Sa Divninim roditeljima se sada super slažem i više nisu ljuti što sam im ostavo dete. Meni je žao što sam ih lagao, ali ja sam to uradio kako bismo Divna i ja došli do novca u rijalitiju – objašnjava Marko razloge za napuštanje deteta.

Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *