MEDIJI I LIBERALI POKUŠAVAJU DA ISKORISTE KRIZU NASTALU U INDIJI DA BI DESTABILIZOVALI MODIJEVU VLADU: Egzodus Migranata!

Problem koji nastao u Indiji je scenario koji je već ispričan pre dve nedelje. Predviđanja su se ostvarila i u Indiji je zavladao haos. Indija je zatvorila svoje granice zbog širenja virusa Covid-19, milijarde ljudi je zatvoreno u zemlji i svi očajnički pokušavaju da se iz gradova vrate u svoja sela, svi su bez posla, nezbrinuti, bolnice pune. Na hiljade siromašnih migranata koji su krenuli trbuhom za kruhom – spašavajući se od pandemije, viđeni su na autobuskoj stanici u Dellhiju, oni potpuno zanemaruju pravilo o „održavanju društvene distance“.

Širom sveta su uvedeni slični koraci, ali oni ne mare ni za samoizolaciju , ni za karantin. Slične scene zabeležene su i u drugim provincijama. Njih ne interesuju uvedene mere, samo pokušavaju da idu svojim pitem, tj. da izađu iz gradova i vrate se u svoja sela. Kad već ne mogu da pređu granicu u ovakvoj situaciji, sačekaće novu.

Ubrzo sve Modiju može da se spiralno izmakne kontroli, jer svi indijski ruralni regioni su gusto naseljeni i zbog toga može da dođe do najgoreg scenarija – prenos virusa u zajednicama unutar sela bi postao nezaustavljiv.

Sve to Liberali koji posedeuju veći deo medija upotrebljavaju protiv Modija, njegova vlada je uzdrmana. Vrlo je Moguće da će pasti još jedan veliki državnik, ali zbog korona virusa.

Izvor: Stefan Stojanović

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *