Miki beži i od zelenaša

ĐURIČIĆA, NAKON BEKSTVA IZ ZADRUGE, JURE ZBOG DUGOVA

 

Miki beži i od zelenaša

 

Opasni tipovi traže od Mikija da im vrati novac i prete da će uključiti i uterivače dugova

Pozajmljivao je pare na više strana, a svima je obećao da će po izlasku iz rijalitija da im vrati. I dok prijatelji još nekako i čekaju, opasni tipovi – posle bekstva iz Zadruge – insistiraju da im vrati pare

 

 

Jednog od favorita rijalitija Zadruga, Mikija Đuričića koji je samo nekoliko dana pred kraj pobegao iz rijalitija, jure zelenaši zbog novca koji im duguje, tvrdi izvor Afere.

Naš izvor otrkriva da je Miki u Zadrugu ušao kako bi zelenašima vratio dugove, ali je sada u velikom problemu pošto je iz rijalitija pobegao čime je, prema ugovoru, ostao bez honorara.

-On je nakon devet meseci izgubio honorar od 20.000 evra, baš toliko Đuričić duguje zelenašima, kojima je taj honorar trebao da preda i tako da izmiri svoje dugove. Osim toga Miki će morati da plati i ogromnu kaznu televiziji Pink zbog bekstva iz rijalitija, objašnjava naš sagovornik.

Prema saznanjima Afere, Đuričić je novac pozajmljivao za kocku, a isto tako ga je na kocku i izgubio.

-Pozajmljivao je pare na više strana, a svima je obećao da će po izlasku iz rijalitija da im vrati. I dok prijatelji još nekako i čekaju, opasni tipovi – posle bekstva iz Zadruge – insistiraju da im vrati pare. Oni su do sad ćutali i trpeli, ali čini se da će se sada uključiti i grupu naplaćivača potraživanja. Posebno zato što ih je Miki prevario obećavši da će im novac vratiti od honorara u Zadruzi, ali je odatle pobegao i ostao bez dinara, zaključuje naš sagovornik.

Prema saznanjima Afere pčelar iz kupinova novac nemilice troši na kocku.

-On je u dugovima do guše zbog kockanja, problem je što je pozajmljivao pare i od ,,opasnih momaka’’, a sa njima šale nema, navodi izvor blizak Đuričiću.

Osim što ga jure za dugovanja i što je ostao bez honorara, zbog bekstva iz rijalitija Zadruga Miki Đuričić moraće televiziji Pink da isplati 50.000 evra zbog čega, kako otkriva izvor Afere, on ovih dana moli čelne ljude ove televizije da mu to dugovanje oproste.

-Miki je zamolio čelne ljude televizije Pink da mu taj dug zbog prekršenog ugovora otpišu, i sada je sve na njima. Mada, teško da će do toga doći, kaže izvor Afere iz produkcije rijalitija Zadruga.

Pčelar iz Kupinova Miki Đuričić iz „Velikog brata“ 2006. godine izašao je nakon samo 15 dana, dok je drugu sezonu napustio nakon što je u kuću ušao njegov otac.

Sa „Farme“ je pobegao, dok je iz Maldiva izbačen zbog tuče. Miki nigde ne radi, a najveću pomoć oko vraćanja dugova očekuje od beogradskog zlatara Nebojše Bojovića koji mu je najbolji drug.

S.R.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *