Mile Kitić keširao 300.000 evra za ćerkin stan na Novom Beogradu!

Poznati estradni par, Mile Kitić i Marta Savić, odlučio je da svojoj mezimici Eleni pokloni stan.

Naslednica je dobila stan od 150 kvadrata u Novom Beogradu, u naselju u kojem kvadratni metar staje 2.000 evra.
Mile nije žalio para kada je birao nekretninu za svoju jedinicu, iako mu je bilo žao što ona odlazi iz porodičnog gnezda i počinje samostalni život.

„Elena je pretprošle godine postala punoletna i zaista je željno čekala da se osamostali. Kako su joj oba roditelja poznate ličnosti, nije želela da se dugo zadržava pod njihovim krovom, pa da drugi pričaju da joj je lako i da zavisi od njih. Sada je srećna i veoma zahvalna, jer retko ko njenih godina danas može da priušti sebi stan ili da mu ga roditelji poklone. Ona je dugo pričala kako želi svoj stan, a Marta i Mile su je iznenadili poklonom. Elena je bila oduševljena, naročito što joj se dopada lokacija“, rekao nam je izvor blizak porodici Kitić-Savić i dodao da će se ona, najverovatnije, sama pobrinuti za eneterijer.

„Elena ima drugačiji muzički ukus od svojih roditelja, pa samim tim i kada je nameštaj u pitanju. Stan želi da opremi u nekom svom stilu, drugačije od Mileta i Marte. Ona se već preselila tamo, ali kako često putuje kod dečka, još ga nije potpuno skockala“, objašnjava izvor.

Mile i Marta nisu bili dostupni na oba mobilna telefona kako bi potvrdili informaciju.

Inače, Elena Kitić je svoju prvu pesmu snimila prošle godine, jer kako njeni roditelji kažu, to je bila njena želja kada je napunila 18 godina. Iako kažu da je skromna i da ništa drugo nije želela, oni su ipak odlučili da počaste svoju jedinicu stanom, a da li će tamo boraviti sa svojim tamnoputim dečkom Adnanom, još ne znamo.

Izvor: Kurir

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *