MILENA IVANOVIĆ: Opozicija mi crta metu, bojim se za bezbednost mog deteta!

-Zgrožena sam, ali nisam iznenađena jer dolazi od osobe koja je već pokazala da mu ništa nije sveto, od osobe koja je javno pozivala na silovanje predsednice vlade. Bojim se za bezbednost, moju i Bogdanovu, jer mi se ovako crta meta i pozivaju njegovi istomišljenici na linč. Ne znam da li je to samo njegov stav, ili saveza kojem pripada.

Ovako je danas, u izjavi za “Novosti”, reagovala Milena Ivanović, udovica pokojnog Olivera, koju je preko “Tvitera” na skandalozan način napao i izvređao jedan od vođa Saveza za Srbiju Željko Veselinović.

Veselinović je na “Tviteru” objavio da Oliveru “pored ovakve žene” neprijatelj nije potreban, dodajući da je, kako je naveo, “žena đavo, ona koja nakon ubistva muža đuska po beogradskim klubovima i ne dođe na godišnji parastos”.

Reagovao je i član Predsedništva SNS i ministar u Vladi Srbije Nebojša Stefanović:

– Skandalozna izjava jednog od lidera SzS, koji brutalno vređa Milenu Ivanović, predstavlja nastavak Đilasove, Jeremićeve i Obradovićeve politike nasilja nad ženama. Posle poziva na silovanje Ane Brnabić, sada je njegova meta supruga pokojnog Olivera Ivanovića, koju Veselinović naziva đavolom, satanizuje je u svakom smislu i širenjem ovakve patološke mržnje ugrožava njenu bezbednost.

Ministar je istakao da je posebno neverovatno da ovakvu neljudskost, mržnju i nasilje prema supruzi pokojnog Olivera Ivanovića ispoljava samo tri dana pre godišnjice njegovog ubistva.

– Ovakvo ponašanje demaskira lažnu brigu za Olivera Ivanovića, koju usiljeno propagiraju Đilas, Jeremić i Obradović. Oni pokazuju da im je, u stvari, stalo samo do fotelja, a da se u toj borbi neće libiti ni od najvulgarnijih uvreda, mržnje i nasilja – naglasio je Stefanović.

Inače, društvenim mrežama kolala je danas lažna vest da Milena Ivanović nije bila na opelu na Novom groblju. Istina je da je, zajedno sa sinom, na grob pokojnom mužu došla u 10 sati, a da je za “Novosti” izjavila kako je iz medija saznala da je GI “Srbija, demokratija, pravda” za 11 sati zakazala godišnji pomen Oliveru.

Urednik Informera je takođe potvrdio reči Milene uz napomenu da će opozicija koja preti biti kriva ako joj se nešto desi i ako je neko ne daj Bože ubije.

Izvor: Informer.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *