MILICA DABOVIĆ PROŠLA KROZ JEZIVI PAKAO: On joj je prislonio PIŠTOLJ na čelo!

Milica Dabović gostovala je radijskoj emisiji i tim povodom ispričala svoju životnu priču koja je potresla kako autora i voditelja emisije, ništa manje ni slušaoce.

Milica se bukvalno dotakla kompletnog svog privatnog života, iskreno kao i uvek, ali je jedna izjava posebno emotivno dotakla sve koji su imali prilike da uživo prate emisiju.

Bivši suprug mi je uzeo sve što sam imala, pretio mi, stavio pištolj na čelo, predstavljao se lažno. Navodno je živeo u Kanu, govorio da mu roditelji imaju kuću u Parizu. Počeo je da me plaši tim stvarima, nisam mogla da verujem da se meni to dešava. Zbog pretnji sam morala da ćutim. Možda i nisam morala, ali sam smatrala da je pametnije da ćutim. I onda je došlo do toga da više nisam imala šta da izgubim, mogla sam „samo“ da izgubim život i da odem u policiju, ali sad mogu da ti kažem da mi je žao što sam otišla u policiju. Rekli su mi „pa dobro, nije te ubio“, na šta sam im ja rekla „Da, u pravu ste, trebao je prvo da me ubije, pa tek onda da dođem, razumem vas u potpunosti. Srećom, sve se vratilo u normalu i imam sina zbog kog ne smem da posustanem i jednostavno nemam izbora. Moram da se borim i nastavim dalje, izjavila je Milica Dabović.

Izvor: Espreso.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *