MILIJANA POKUŠALA DA SE UBIJE: Nagutala se lekova, a onda glavu isekla staklom!

Milijana Bogdanović (21), devojka koja je pola Srbije digla na noge kada je sa dečkom Milojkom Božićem (74) ušla u rijaliti „Parovi“ krije burnu prošlost.

Naime, iako ima malo godina, Milijana je dosta toga prošla. Otkrila je i sama da je i kao maloletna devojčica bila u vezi sa starijim muškarcima, da je živela sa jednim koji je imao decu, da je silovana… Ona sada, kako tvrdi, voli Milojka koji je obećao da će joj ostaviti dosta svoje imovine.

Njihovo pojavljivanje u rijalitiju šokiralo je mnoge, a klupko Milijanine burne prošlosti polako se odmotava.

Kako su njeni meštani otkrili, Milijana je pokušala da se ubije zbog partnera koji je imao 60 godina!

Ove skandalozne vesti za Alo.rs otkrila je astrolog Luna koja je u kontaktu sa meštanima sela Pilatovići u kom Milijana i Milojko žive. Oni su joj odali detalje nemilog događaja.

„Milijana i taj čovek su bili zajedno oko pola godine, a kada ju je ostavio pokušala je da se ubije. Nagutala se lekova i pala! Ubrzo su je pronašli u besvesnom stanju i uspeli su da joj spasu život“, prenosi Luna.

Međutim, to nije jedini trenutak u kom se Milijana samopovređivala. Ona je jednom prilikom zbog iste neuzvraćenje ljubavi udarala glavom o prozor. Udarci su bili toliko jaki da je razbila staklo koje joj je iseklo glavu.

Milijana je do sada pokazala svima da voli mnogo starije muškarce, ali niko ne zna na šta je sve ta devojka spremna.

Ova devojka o kojoj bruji Srbija odrasla je sa bakom na selu i nije želela da se preseli sa roditeljima u grad. Međutim, njenoj porodici je izuzetno teško zbog njenog ponašanja, pa je majka vodila i kod psihijatra.

„Išla sam sa njom kod psihijatra, išla je ona i sama posle. Mislim da moje dete nije bolesno, ona prosto ima poremećaj. To je tako, ona voli starije muškarce i to sam prihvatila. Tako je od kada je bila mala i tu nema šta da se uradi. Pričala sam sa njenim psihijatrom i objašnjeno mi je da će sve biti još gore ukoliko se mi kao roditelji suprotstavimo. Milijana je moje dete i šta je trebalo da ja kao majka uradim? Šta bi druge majke uradile na mom mestu, pitam ja njih. Lako je osuditi, samo ja znam kroz šta sam prošla“, otkrila je jednom prilikom Milijanina mama Slađana.

Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *