MILJANA ZAPOMAGALA: Izgubila sam bebu!

Miljana Kulić ne prestaje da šokira javnost – ovog puta je Nišlijka, koja je u četvrtom mesecu trudnoće, umislila da je izgubila bebu, pa je napravila haos u „Zadruzi“.

Ona se odmarala u spavaćoj sobi i u jednom trenutku je ko oparena skočila iz kreveta i počela da zapomaže, prenose beogradski mediji.

– Ljudi, nije mi dobro! Izgubila sam bebu! Ne mogu ovo da podnesem. Ovo je strašno. Želim svoje dete. Jao, majko moja, pomagajte mi. Zovite doktore – vikala je Kulićeva.

Ukućani su pokušali da je smire i govorili su joj da je sve u redu.

– Šta ti je, ženo božja! Smiri se! Bog s tobom, šta si se istripovala. Beba ti je u stomaku. Ajde prestani da plačeš i da se nerviraš bez ikakve potrebe. To si nešto loše sanjala – objasnila joj je Saška Karan, a Kulićeva se jedva smirila:

– Jao, ovo mi se nikad nije dogodilo. Ne znam šta me je snašlo. Imala sam košmar. Verovatno sam napeta zbog svega što se dešava, pa me obuzimaju crne misli. Uh, dobro je. Osetila sam da mi se dete pomera i sad je sve u najboljem redu. Ne bih podnela da se bebi nešto dogodi.

Ona je priznala da jedva čeka da ode na kontrolu jer što pre želi da sazna pol bebe.

– Sad je pravo vreme da saznam da li nosim dečaka ili devojčicu. Jedva čekam da odem na ultrazvuk – rekla je Nišlijka.

Marija Kulić, Miljanina majka, kaže da je njena ćerka paničarka i da pravi problem tamo gde ga nema:

– Ma Miljana samo paniči. Čula sam da joj se raskrvarila ranica koja nema veze s trudnoćom, a ona čim vidi krv, pomisli da je to katastrofa. Tamo su starije žene i smirile su je, nije išla ni kod lekara juče. Ubedile su je da nije ništa strašno i da nema potrebe za brigu. Ona uvek paniči, kad nekoga boli stomak, ona posle pola sata kaže: „Mama, da idem kod lekara, možda će i mene da zaboli stomak?“ Lepo je tamo čuvaju. Išla je 20. januara na kontrolu kod ginekologa. Obaveštena sam da je sve u redu i da nemam razloga za brigu.

Izvor: Republika.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *