MILO, BRATE ODLEPIO SI: Optužio drugog čoveka BIA da radi za portal Glas javnosti (VIDEO)

Milo Đukanović iznapadao pisanje GLASA JAVNOSTI: Taj medij je lansirna rampa za anticrnogorske interese!

Foto: Youtube/Printscreen

Milo Đukanović, predsednik Crne Gore komentarišu rad medija u zlonamernom tonu tonu pomenuo je i Glas javnosti.

On je komentarišući pisanja pojedinih medija u Srbiji o njemu u negativnom kontekstu, a posebno Glasa javnosti istakao da iza toga stoji „odgovoran čovek iz bezbednosnog sektora u Srbiji, čovek broj dva u bezbednosno informativnoj agenciji Marko Parezanović“.
– Koji je nominalno deo bezbednog sistema Srbije, a suštinski najeksponiraniji ruski agent u Srbiji, rekao je Đukanović.

On je kazao da već od ranih 90-ih do danas „imamo takvu praksu rada određenih medija i u Crnoj Gori i izvan Crne Gore“.
– To su mediji koje uglavnom vode neki anticrnogorski interesi, i interesi koji ne vide Crnu Goru kao samostalnu, suverenu, nezavisnu državu, ne vide budućnost Crne Gore u evropskim integracijama, i koji pokušavaju da stvore atmosferu beznađa u Crnoj Gori da bi došlo do promene vlasti jer veruju da bi kroz promenu vlasti mogli brže da Crnu Goru navedu na taj povratak unatrag, i u tome je poenta. Kao što ste već kazali, nije u pitanju samo jedan medij, to je jedna prilično brojna lepeza medija i u Crnoj Gori i izvan Crne Gore. Pomenuli ste Glas javnosti, pratim naravno sve što se događa na medijskog sceni i Crne Gore i regiona, pročitao sam i taj tekst o kojem ste govorili, to je još jedna od konstrukcija kojima se želi pospešiti utisak beznađa i bezakonja u Crnoj Gori kako bi se motivisali građani da na ovim izborima okrenu leđa Demokratskoj partiji socijalista i meni koji sam na čelu te parije“.
Đukanović je naveo da je „iz veoma dobro obaviještenog izvora iz Beograda veoma bliskog vrhu vlasti dobio informaciju da je Glas javnosti dobio zadatak da bude lansirna rampa iz Beograda za ono što su anticrnogorski interesi, ne samo velikosrpskog nacionalizma nego i ruskog imperijalizma“, te da je „ne samo Glas javnosti dobio taj zadatak nego i odgovoran čovek iz bezbjednosnog sektora u Srbiji“.
„Čovek broj dva u bezbednosno informativnoj agenciji Marko Parezanović koji je nominalno dio bezbednog sistema Srbije, a suštinski najeksponiraniji ruski agent u Srbiji i odakle je dobio taj zadatak da kontinuirano kreira i usmerava upravo preko Glasa javnosti kao lansirne rampe najgore moguće neistine o Crnoj Gori sa ciljem da te neistine budu prihvaćene i u drugim petparačkim medijima i u Srbiji i u Crnoj Gori kako bi se ostvario onaj efekat o kojem sam vam već govorio. Kako bi se pospešio utisak beznađa među građanima Crne Gore i nužnosti za promenom vlasti , a ta promena vlasti bi onda valjda dovela i do onakve Crne Gore kakvu kreatori anticrnogorske politike žele da je vide“.

(Glas javnosti)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *