MILO UGOSTIO TAČIJA U BUDVI: Malo prošetali, pa zaseli u restoran!

Predsednik Crne Gore i lider Demokratske partije socijalista Milo Đukanović bio je domaćin Hašimu Tačiju, predsedniku privremenih prištinskih institucija, pre nekoliko dana u Budvi.

Sastanak je bio privatnog karaktera, saznaje portal Srpsko ujedinjenje.

Sem kraće šetnje gradskim ulicama, Đukanović i Tači su najveći deo vremena proveli u ćaskanju u restoranu i diskoteci “Perla“.

Nekoliko građana Budve i dvoje turista imali su neprijatnosti kada su pripadnici Tačijevog i Đukanovićevog obezbeđenja oduzimali foto-aparate i tražili na uvid mobilne telefone kako bi obrisali fotografije i video-snimke koji svedoče o ovom druženju. Osim toga, jako su se potrudili da ih niko ne snimi ni tokom kratke šetnje gradom.

„Baš je neprijatno kada vam priđe obezbeđenje neke javne ličnosti, pa još i predsednika države, i pred nekoliko desetina slučajnih prolaznika oduzima vam lične stvari da provere da li ste slikali ili snimili nešto od čega dotični mogu da imaju političku štetu. Sa mog foto-aparata obrisane su dve fotografije i morao sam da čekam 15 minuta da bih ga dobio nazad, kaže jedan sagovornik.

Izvor: Kurir

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *