MILOJEVIĆ KONAČNO OTKRIO ŠTA MU SMETA U ZVEZDI: To više neću da tolerišem!

Vladan Milojević se oglasio o tome šta se dešavalo u prolećnoj polusezoni i u intervjuu za Alo otkrio šta nije išlo po planu.

– Ono što nije valjalo jeste poslednjih nekoliko meseci pred kraj sezone. Došlo je do nekog samozadovoljenja kod igrača. Ne mogu reći da toga nije bilo, to sigurno neću ignorisati. Nisam mogao da verujem, moja svest mi nije dozvoljavala da verujem da će se to desiti, ali, eto, desilo se. U redu, uzeli su titulu, ali igrači su prerano počeli da priželjkuju kraj sezone. Neću da kažem da li je opravdano ili nije, ne volim o tome da pričam, ali mi se sve to mi pomalo ne sviđa. Pričao sam s igračima, oni znaju šta mislim. Meni lično taj kraj sezone predstavlja veliku lekciju. S druge strane, ne možete ništa da im kažete. Jedna lekcija za sve nas da se tako nešto više nikada ne ponovi.

Šta je to što je Milojeviću najviše zasmetalo?

– Na kraju sezone izgubili smo to zajedništvo koje nas je krasilo. Počeli su da preovladavaju lični interesi kod igrača. Iskreno, pojedini fudbaleri su počeli da vode apsolutno nesportski život. Načuo sam to i ranije, ali sam pokušavao da ignorišem, da pravdam zbog odličnih rezultata. Neprofesionalnost neću tolerisati. Insistiram da moraju da budu profesionalci, moraju da budu svesnu da su fudbaleri, da bez obzira na to što su mladi imaju poseban režim života u odnosu na vršnjake. S druge strane, ta popularnost je izašla iz granica dozvoljenog i to mi se ne sviđa. Neću to više praštati, biću veoma rigorozan što se toga tiče – zaključio je Vladan Milojević.

Izvor; Espreso.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *