MILOJEVIĆ: Nije sad trenutak da pričamo o ugovoru

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević, uoči gostovanja subotičkom Spartaku u 24. kolu Superlige, izjavio je da ne želi da pravi famu oko produžetka ugovora i da u ovom trenutku postoje važnije stvari.

„Nije trenutak da se priča o ugovoru, ne bih voleo da to poremeti ekipu. Najmanji sam problem ja, tako je uvek bilo. Postoje važnije stvari, a ne da se pravi fama oko toga. Timski sam igrač i samo gledam interese tima. Biće u interesu Crvene zvezde“, rekao je Milojević na konferenciji za medije na stadionu Rajko Mitić.

 

Milojević, koji ima ugovor do kraja sezone, dodao je da će o tome razgovarati sa klubom.

 

Naglasio je i da svi razmišljaju samo o meču sa Spartakom i da emocije posle eliminacije od moskovskog CSKA u Ligi Evrope moraju da se stave u drugi plan.

 

„Nije lako, ali sada se treba pokazati. CSKA mora da se zaboravi, imao sam juče sastanak sa igračima i pričali o tome. Nemamo za čime da žalimo, dali smo sve od sebe, uradili dosta toga i život mora dalje“.

 

Prema njegovim rečima, Zvezdu čeka težak meč sa Spartakom.

 

„Ne iznenađuju me rezultati Spartaka, u Subotici je uvek bilo nezgodno… Ne očekujem lepu utakmicu zbog stanja terena, ali uradićemo sve da pobedimo“, zaključio je Milojević.

 

Utakmica Spartak – Crvena zvezda igra se danas od 14 sati u Subotici.

Izvor: Kurir

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *