MILOMIR MARIĆ UŽIVO U PROGRAMU BRUTALNO PROZVAO STOJKOVIĆA: On je za posmatranje ali ne na stadionu! Umesto na klupi njega su držali u parku!

Bura oko juče završenog derbija Zvezde i Partizana se ne stišava posebno kada je reč o izjednačujućem pogotku crveno-belih ali i izjave golamana Vladimira Stojkovića da će se odreći srpskog državljanstva.

U polemiku oko toga ko je u pravu uključio se i novinar Milomir Marić koji je uživo u jutarnjem programu TV Happy isprozivao golmana crno-belih.

„Nisam gledao, ali znam da je pravda na strani Crvene Zvezde. Šta Partizanovci znaju šta je gol a šta nije“, počeo je sa osmehom Marić pa nastavio:

„Kaže Stojković – Odričem se srpskog pasoša“. Jako inteligentno… To kaže golman koji nije mogao ni u jednom evropskom klubu da brani mesec dana. On ni na klupi nije mogao da sedi. Njega su držali u parku u raznim evropskim prestonicama“.

Marić je rekao da od kad Stojković brani za našu Fudbalsku reprezentaciju mi idemo iz poraza u poraz.

„Stojković kad je video Đaku, Šaćirija, Bahramija on je pobegao iza gola. On ne sme da uđe u poslastičarnicu, ne sme da uđe u buregdžinicu“, rekao je Marić.

Komentarišući izjavu Mitra Mrkele da je Stojković za psihijatriju Marić dodaje:

„Stojković je za posmatranje ali ne na stadionu.“

Izvor: Kurir

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *