Mimi Karadžiću ozbiljno ugroženo zdravlje!

Mima Karadžić se ne plaši od korona virusa, ponaša se kao i uvek u životu i planira tako da nastavi!

Iako je korona virus još uvek prisutan u svetu i kod nas, gde svakog dana ima sve više obolelih, posebno među mlađom populacijom, Milutin-Mima Karadžić (65) se ni sad, a ni ranije nije plašio ove pošasti. Normalno se viđa sa prijateljima, izlazi i ne nosi masku i rukavice.

Glumac ima svoje metode borbe protiv korone, a period izolacije opisao bi kao „Sve mode prolaze, samo vino ostaje“. Ne uviđajući da mu je ozbiljno ugroženo zdravlje glumac kaže:

„Možda sam ograničene pameti, ali ništa nisam shvatio u izolaciji, jer nisam ni bio u njoj. Živeo sam potpuno normalno, kako činim i sada. Prao sam ruke celog života i ne trebaju mi posebne mere da me nateraju na higijenu. Ne nosim masku i rukavice, pa ako me zakači virus, zakačio me je. Izlazim svako veče, družim se s ljudima, tako ću nastaviti i ubuduće. Nemam nikakve nove prioritete, jedva sam čekao da počnemo da radimo“, rekao je glumac.

Poslednjih godina Mima je spojio uživanje i strast – redovno posećuje vinske podrume širom regiona i Evrope.

„Redovno obilazim vinarije, kako kod nas, tako i po Italiji, Sloveniji, Crnoj Gori, Hrvatskoj. Više me zanima vino, nego bilo šta drugo. Volim da ga pijem i uživam u svemu onome što ide uz to, društvu, ambijentu. Vino ima svoju kulturu, nije to samo piti. Kad me pitaju zbog čega baš vino, ja to objasnim na sledeći način. Kad neko popije za šankom rakiju s nogu, to vam je kao seks s nogu. Kod vina moraš da otvoriš flašu, sipaš, uz njega moraš da pričaš sa nekim, sa partnerom. Vino mu dođe kao vođenje ljubavi, a ja sam uvek za vođenje ljubavi“, kaže on.

Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *