Mina: Šabanu i Vesni sam izvlačila sve pare!

Mina Kostić progovorila o estradnim počecima

 

Mina: Šabanu i Vesni sam izvlačila sve pare!

 

Kostićeva se podsetila vremena kada je kao radna pevačica uzimala ogroman bakšiš od velikih zvezda estrade

“Vesna Zmijanac je umela da mi da sve pare koje je te večeri zaradila na svom nastupu. Karleuše je galatnta, ali ne voli seljačke pesme“

 

 

Mina Kostić pohvalila se da su je Šaban Šaulić i Vesna Zmijanac svojevremeno kitili parama.

Folkerka je otvorila dušu ekipi emisije Glamur, pa je na pitanje novinara, koje su to kolege bile najgalantije, i nije im bio problem da se late novčanika i časte je u vreme kada je bila jedna od najtraženijih pevačica amaterki pre više od dvadeset godina:

–  Od Šabana Šaulića sam dobijala najveći bakšiš. On je sojevremeno svako veče dolazio da me sluša. Stihijski smo mu uzimali novac, polako, ali sigurno.

Mina je otkrila da ju je i legendarna Vesna Zmijanac obožavala i joj je govorila kako je vokalno podseća na nju iz mladosti. Ona je svojeveremno Kostićevoj znala da ostavi ceo svoj honorora koji je zaradila pevajući:

– Vesna Zmijanac je dolazila da me sluša kada sam pevala u diskoteci Grodonia u Cirihu. Ona je tada bila velika zvezda, a ja pevačica amater. Sve pare koje je te večeri zaradila na svom nastupu, ona je meni dala. Posle mi je gazda rekao, naplatila je honorar, i sve je tebi dala – rekla je Mina.

Mina se podsetila i momenta kada  je pevala na svadbi koleginica Jelena Karleuše i fudbalera Duška:

– Karleuša je bila veliki džek na svadbi. Sećam se da sam krenula da pevam pesmu “Danas majko ženiš svoga sina“ a ona mi je rekla da ne pevam te seljačke pesme – podsetila se Mina.

G.D.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *