Minina majka isprozivala Lunu?!

U današnjoj emisiji radija „Amnezija“ najmiliji članovi porodice su stanovnicima Bele kuće uputili pisma i poslali jasnu poruku onima kojima su namenjena. Ovog puta voditelji ovog zabavnog programa su pročitali pismo koje je navodno poslala Ivana, majka Mine Vrbaški.

– Kćeri moja, drago mi je da si uvidela neke stvari na vreme, da te tvoj instinkt nikad nije prevario. Puno mi srce što držiš Tomu pod kontrolom, a bogami i on tebe. Ono što si pričala neki dan neka ostane mala tajna. Dugo si sumnjala i polako dolaze stvari na svoje mesto i videće se ko je ko. Ne veruj svakome, a pogotovo nekim ženskim osobama, i sama znaš kome. Dobar, loš, zao – pisalo je u pismu Minine majke.

Šta je Ivana mislila pod sintagmom „dobar, loš, zao“, očigledno zna samo njena ćerka. Međutim, svi su pomislili da je Minina majka u ovom izmišljenom pismu kreativnog tima radija „Amnezija“ mislila baš na Lunu Đogani, sa kojom je Mina bila u vrlo korektnim odnosima, da bi njihov odnos zahladneo. Takođe, još jedan razlog za ove opravdane sumnje je to što je Ivana iskoristila priliku da iskritikuje direktno Lunu, tokom emisije „Zadruga – Pitanja roditelja“ što je, po svemu sudeći, inspirisalo Milana, Boru i Baneta da se našale na njen i Minin račun.

Minina mama takođe ne krije da je oduševljena što je njena ćerka uplovila u romansu sa Tomislavom Panićem i ovom porukom ih je podržala.

Izvor: Republika.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *