Ministri se rastrčali po gradu, EVO GDE MOŽETE DA IH VIDITE DANAS!

Na Velikoj terasi na Paliću, sa početkom od 17h, Vlada Srbije obeležiće godišnjicu rada na čelu sa premijerkom, Anom Brnabić. Građani će imati priliku da vide naše ministre tokom celog dana, a poznate su i trase i mesta koja će posetiti.

Brnabić će zajedno sa članovima Vlade Srbije predstaviti rezultate rada u prvih godinu dana i prioritete za naredni period. Prethodno će u Subotici premijerka i ministri imati niz drugih aktivnosti.

Ministarka bez portfelja zadužena za demografiju i populacionu politiku Slavica Đukić Dejanović obići će predškolsku ustanovu „Naša radost“. U 12h na Trgu cara Jovana Nenada 15, posetiće i porodicu Vukmirović.

Ministarka će od 13h, na Ekonomskom fakultetu (Segedinski put 9-11) prisustvovati tribini o migraciji studenata, a u 15.30h obići će i Udruženje penzionera Palić u Ulici Splitska aleja br.1.

S druge strane, sa početkom u 12h u Ulici Maksima Gorkog 53 premijerka Ana Brnabić, ministar prosvete Mladen Šarčević i ministar državne uprave i lokalne samouprave Branko Ružić posetiće Hemijsko-tehnološku školu koja je u procesu renoviranja.

U 13h na Trgu slobode, ministar kulture i informisanja, Vladan Vukosavljević obići će Narodno pozorište. U 13.30h posetićei Narodni muzej (Trg sinagoge), a u 14.00 Subotičku sinagogu (Trg Komora i Jakoba 6).

U 13.30h, takođe na Trgu slobode 1, apoteku „Subotica“ obići će i premijerka Ana Brnabić, ministar zdravlja Zlatibor Lončar i ministar državne uprave i lokalne samouprave Branko Ružić.

U 14h na Bikovačkiom putu bb, ministar zaštite životne sredine Goran Trivan posetiće Regionalnu deponiju, a u 15.00 Zoološki vrt Palić (Krfska 5).

U isto vreme u Ulici Petra Drapšina 3, ministarka za evropske integracije Jadranka Joksimović obići će Gerontološki centar, a u Gradskoj kući, ministar omladine i sporta Vanja Udovičić potpisaće Ugovor o izvodjenju radova na Gradskom stadionu, nakon čega će u 14.45 obići Halu sportova. Udovičić će u 15:15h obići i Gradski stadion.

U 14.30h u Gradskoj kući, ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislav Nedimović potpisaće ugovore s poljoprivrednicima u okviru IPARD programa, kada će i ministarka pravde Nela Kuburović posetiti javno-beležničku kancelariju Nikole Milišića.

Sa početkom u 15h, ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević posetiće Dom za decu ometenu u razvoju „Kolevka“; kada će i predstavnici Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture obići radove na „Ipsilon kraku“, koji spaja granične prelaze Horgoš i Kelebiju (okupljanje medijskih ekipa na delu kod Bikovačkog puta).

U 15.30 na platou ispred Gradske kuće, ministar unutrašnjih poslova, Nebojša Stefanović prisustvovaće akciji „Policajac u zajednici“; a tada će i u Parku heroja, ministar trgovine, turizma i telekomunikacija, Rasim Ljajić obići renoviranu Letnju pozornicu na Paliću, a potom će obići bioskop „Abazija“.

U 16h u Omladinskom parku bb, Ljajić će obići lokaciju za izgradnju spa centra na Muškom štrandu na Paliću.

U 15.30h u Ulici Đure Đakovića 2, ministar bez portfelja zadužen za tehnološki razvoj Nenad Popović obići će kompaniju „Tehnologije budućnosti.“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *