Mira Škorić završila u Urgentnom!

Pevačica Mira Škorić se pojavila na snimanju humanitarnog šou programa „Tvoje lice zvuči poznato” pod temperaturom, nakon što je primila infuziju u Urgentnom centru, saznaje „Alo!”

Naime, Mira je sve vreme dok su je maskeri prerušavali brisala nos, da bi se u jednom trenutku prisutnima požalila da joj smetaju blicevi foto-aparata.

– Mira je pod temperaturom. Bila je i u Urgentnom centru, gde je primila infuziju. Ipak, ništa je nije moglo zaustaviti da uđe u kožu Marije Šerifović. Nervozna je mnogo i rekla je da joj smetaju blicevi foto-aparata – otkrio je dobro obavešteni izvor za „Alo!”.

Vidno nervozna i ne preterano raspoložena za saradnju, pevačica je izgledala veoma loše. Lice joj je bilo potpuno deformisano, imala je jako crvenilo, a zanimljivo je da ni tako bolesna nije ispuštala cigaretu iz ruke.

Uprkos prehladi i problemima, folkerka nije želela da izostane sa snimanja, iako je imala opravdanje, već se stoički izborila sa problemom. Za „Alo!” je otkrila da joj imponuje što je dobila da imitra Mariju Šerifović.

– Fenomenalno sam se snašla u ulozi Marije Šerifović. Ona je najbolja pop pevačica na Balkanu, koja nas je sve obradovala kada je dovela „Evrosong“ u Beograd. Izdržaću nastup, nisam prehlađena – rekla je Mira za „Alo!” na iznenađenje svih prisutnih.

Po svemu sudeći, Miri je savet za profesionalni pristup tom projektu dala Bebi Dol, koja je za „Alo!” otkrila kako se bori sa umorom koji je počeo da stiže sve takmičare tog šoua.

– Ja ne razmišljam o umoru. Kažem sebi da je svaki zadatak važan i samo idem dalje, ne obazirem se! Najteže mi je bilo da imitiram Emili Sande, ali sam na kraju ipak bila zadovoljna kako je sve ispalo. Generalno mnogo radim na koreografiji i scenskom izrazu, a to mi teško pada. Proučavam svaki lik koji imitiram, što za mene predstavlja problem jer sam čitavog života težila individualnosti – kaže Bebi, koja će se naći u ulozi čuvene američke pevačice.

– Pretvoriću se u Donu Samer, kraljicu diskoteka osamdesetih. Čast mi je da budem u njenoj koži! Tijana Dapčević će imitirati mene, što će sigurno biti vrlo zanimljivo, a nadam se da joj to neće teško pasti – rekla je Bebi Dol, koja je bila u pravu u vezi sa tim.

Naime, Tijana je za „Alo!” otkrila da se toliko uživela u ulogu Bebi Dol da se i kod kuće ponaša kao ona.

– Danima nosim torbicu kao Bebi. Ona je autentična i nije mi baš bilo lako da skinem njene pokrete i govor. Bebi je jedna tanana dušica. Sada sebe uhvatim kako u privatnom životu pričam kao ona, što je neverovatno – zaključila je Dapčevićeva.

Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *