Mira Škorić završla na infuziji!

Pevačica Mira Škorić u posletnje vreme imala je obeveza preko glave, što je uzelo danak kada je u pitanju njeno zdravlje. Naime, ona zbog visoke temperature danima ne ustaje iz kreveta, a pevačici je imunitet toliko oslabio da je morala na infuziju.

– Sve je bilo OK do pre nekoliko dana. Još pred Novu godinu osetila sam se malaksalo, stezalo me je u grudima, ali sam mislila da će proći. Međutim, stanje mi se pogoršalo, a kašalj ne popušta. Budući da kod kuće imam studenta medicine, morala sam da poslušam savete ćerke Milice i odmah sam se obratila lekarima. Primila sam čak dve infuzije i verujte da nigde ne izlazim iz kuće. Poslednjih meseci sam se baš preforsirala oko snimanja šoua „Tvoje lice zvuči poznato“, a kasnije i novogodišnjih programa, pa mi je opao imunitet – kaže Mira za beogradske medije.

Pevačica će najradosniji praznik obeležiti s porodicom.

– Božić ću da proslavim, kao i svake godine, s porodicom i nadam se da će mi biti bolje, da mogu da nastavim s nastupima, ali i ostalim planovima i neodložnim obavezama koje imam – kaže Škorićka.

Inače, pevačica na proleće planira veliki solistički koncert u u Beogradu, nakon čega se seli u Nemačku kod verenika Jozefa Milera.

– Znate onu čuvenu: „Vi planirate, bog se smeje“. Planovi postoje, ali još uvek ne želim da ih otkrivam. Mogu samo da kažem da je Nemačka prelepa i odlično uređena zemlja – nedavno je rekla pevačica.

Izvor: Republika.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *