Mirela Lapanović tužila učesnika „Parova“ zbog silovanja!

Mirela Lapanović, bivša učesnica „Parova“, nakon što je napustila rijaliti, sa svojim partnerom Nešom Vukovićem otputovala je u Sloveniju.

Međutim, pre nego što je otišla iz Srbije, Mirela je, kako otkriva za „Alo!“, podnela tužbu protiv Marka Perovića zbog silovanja.

– Marko me je silovao, a snimak tog gnusnog čina je bio njegov adut koji mu je omogućio da uđe u rijaliti. Podnela sam tužbu protiv njega jer me je drogirao, snimao, prodao video-klip i primorao na seks bez mog pristanka. Tužba je stigla na adresu Televizije „Hepi“, ali budući da Marko nije prijavljen na toj adresi, biće prosleđena u Kolašin – počinje priču Mirela i ističe da je uradila test na drogu nakon što je napustila rijaliti.

– Iako je snimak seksa sa Markom Perovićem pušten pre nekoliko meseci u javnost, još se osećam loše zbog toga. Baš iz tog razloga sam odlučila da uradim test, koji je pokazao da u organizmu i dalje imam tragove GHB narkotika, koji je poznat kao droga za silovanje. Ta droga se u telu zadržava šest meseci i jasno je kao dan da mi je Perović to stavio u piće – uverava Lapanovićeva, koja se prisetila večeri kada je, kako ona tvrdi, bila silovana.

– Bila sam sa Mirjanom Praizović i Markom Perovićem u provodu, nakon čega mi je naglo pozlilo, pa sam se vratila u hotelsku sobu. Tuširala sam se i odjednom sam se onesvestila. Perović je tada došao i razvalio vrata od kupatila, gde me je pronašao. Zatim me je tako iznemoglu odveo u krevet, gde me je silovao i snimao – kaže Mirela i ističe da Perović u telefonu ima mnogo snimaka seksa sa raznim devojkama.

– Sigurna sam da nisam jedina kojoj je Perović naudio. Njegov telefon je pun eksplicitnih snimaka i smatram da on uvek ima istu taktiku kako bi iskoristio devojke za seks – kaže Lapanovićeva smatra da je Marko na oca ženskaroš.

– Kada smo slavili Novu godinu, u vilu „Parova“ je ušao i Perovićev otac i odmah me je uštinuo za guzu i rekao da je snimak sa njegovim sinom odličan – ističe Mirela i otkriva da je podnela još jednu tužbu.

– Tužila sam i Milutina Radosavljevića Milija, takođe za silovanje. On me je silovao u rijalitiju i to su videli gledaoci. Svi će mi platiti što su me iskoristili – zaključila je Lapanovićeva.

Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *