MISTERIOZNA SMRT TRI SVEDOKA: Tajnu ubistva Jelene Marjanović Zoranov drug odneo u grob!

Jedan od ključnih svedoka u slučaju brutalnog ubistva pevačice „Granda“ Jelene Marjanović (33) iznenada je preminuo nekoliko meseci posle nje, a njegova smrt samo je još jedna u nizu misterija koje već skoro tri godine prate ovaj zločin.

Prema rečima našeg sagovornika, reč je o muškarcu iz Borče koji je bio prijatelj iz detinjstva Zorana Marjanovića (40), pevačicinog supruga, koji je još uvek jedini osumnjičeni za njeno ubistvo 2. aprila 2016. godine na nasipu Crvenka u Borči.

– On je bio jedna od najbliskijih osoba Zorana Marjanovića i najverovatnije i osoba koja je možda mogla da zna istinu o zločinu. Taj čovek je bio uz Zorana sve do svoje smrti. Učestvovao je u potrazi za pevačicom. Takođe, nakon Zoranovog prvog privođenja on ga je sačekao ispred policijske stanice i sve vreme je bio uz njega, a bio je u kući Marjanovića kada su inspektori pretresali kuću – naveo je naš izvor.

Zoranov prijatelj preminuo je nekoliko meseci posle zločina, a njegova smrt je za njegove najbliže bila potpuni šok.
– On je tog dana bio u kafiću i kada je pošao kući, odjednom mu se slošilo. Pao je ispred lokala i preminuo na mestu. Pre toga nije imao zdravstvene probleme, niti se žalio da mu je loše. Najverovatnije je umro od infarkta. Iza sebe je ostavio porodicu i malo dete – kaže sagovornik.

Kako kaže naš sagovornik, da nije iznenada preminuo, ovaj Zoranov prijatelj bi se u istrazi ubistva Jelene Marjanović sigurno našao na spisku svedoka.

– On je znao za većinu dešavanja u kući Marjanovića, često je bio sa njima i u dobru i u zlu. Odlično je poznavao Zorana jer su se družili od malih nogu. Pričalo se da se on nije odvajao od Zorana posle Jeleninog ubistva, pa su neki pomislili da ga je Zoran angažovao kao obezbeđenje. Takođe, on bi verovatno bio od pomoći u istrazi jer bi mogao da posvedoči o odnosima između Jelene i Zorana, ali i o samom zločinu. Nažalost, sve što je znao odneo je sa sobom u grob – kaže sagovornik.

Marjanovićev prijatelj nije jedini svedok i osoba iz bliskog okruženja Marjanovića koja je preminula nakon zločina na nasipu. Šest meseci posle Jelene, preminula je i njena majka Zorica Krsmanović.

– Ni ona nije stigla da posvedoči o svojim saznanjima, tako da je tužilaštvo praktično ostalo bez dva važna svedoka. Zorica je pre smrti davala izjave policiji, a te njene izjave moći će da se koriste – objašnjava sagovornik.

Istraga Jeleninog ubistva već skoro tri godine tapka u mestu. Jedini osumnjičeni za ubistvo zasad je Jelenin suprug Zoran, koji je bio uhapšen u septembru 2017, ali je 10 meseci kasnije pušten. Optužnica koju je protiv njega podiglo Više javno tužilaštvo dva puta je vraćana na dopunu.

Izvor: Kurir

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *